Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Robin Stjernberg bryter tystnaden om uppbrottet från Isabelle Ljunggren

09 apr, 2019 
Isabelle Ljunggren och Robin Stjernberg
För fyra år sedan avslöjade Robin Stjernberg att han träffat kärleken på nytt i Isabelle Ljunggren. Nu berättar artisten att förhållandet har tagit slut.
Annons

Artisten Robin Stjernberg, 28, slog igenom i TV4:s talangsåpa Idol 2011. Trots att han inte vann tävlingen utan hamnade på en andra plats efter Amanda Fondell, 24, har hans karriär gått bra sedan dess. Två år efter Idol vann han Melodifestivalen med låten You.

Under Idol-tiden förälskade sig Robin Stjernberg i artisten Molly Pettersson Hammar, 23, som också medverkade i tävlingen. Men i samband med Robins vinst i Melodifestivalen 2013 hann de sällan ses. Paret gled isär och under sommaren tog det slut.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det påverkade ganska negativt måste jag ändå säga. Jag tror att jag inte pallade det. Det var inte att jag inte var glad för Robins skull, jag kunde bara inte riktigt ta det, sa Molly Pettersson Hammar i podcasten Livshjulet för tre år sedan.

Träffade kärleken på nytt i Isabelle Ljunggren

2015 avslöjades det att Robin Stjernberg inlett en ny romans med Isabelle Ljunggren, 26. Paret dök upp på Grammisgalan tillsammans och var just hemkomna från en romantisk semester i Thailand.

Annons

– Vi är jättekära och träffades genom låtskrivandet, förklarade paret senare enligt tidningen Gala magazine.

Isabelle Ljunggren är dotter till låtskrivarlegenden Bobby Ljunggren, 57. När Robin Stjernberg dök upp tillsammans med Bobby på Melodifestivalens efterfest tidigare i år avslöjade han att kärleksrelationen med Isabelle Ljunggren tagit slut.

– Ja, det är slut, men vi jobbar fortfarande ihop. Isabelle är en av de bästa låtskrivarna jag känner och det funkar fortfarande mycket bra mellan oss, förklarade Robin Stjernberg för Gala magazine.

Robin Stjernbergs nya besked om Melodifestivalen

Artisten jobbar alltså numera tillsammans med exflickvännen och sin före detta svärfar. Robin vill dock betona att det det inte finns några sura miner mellan dem.

– Det är mycket mer än så, det är min familj. De är de bästa man kan jobba med. Och Isabelle är min bästa vän i hela världen, det var så det började. Hon är bäst, det är det enda jag kan säga, sa Robin Stjernberg till tidningen.

Artisten och låtskrivaren avslöjade även att han inte har några planer på att göra comeback i Melodifestivalen i nuläget.

– Jag har ju gjort det och vunnit så inte den närmsta tiden. Jag vill bara få karriären att flyga, men stänger inte helt för att göra det senare i livet.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons