LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Efter Molly Pettersson Hammar – här är Robin Stjernbergs nya kärlek

21 mar, 2015 
Av
Robin Stjernberg har mött kärleken igen. Isabelle, 22, har fått honom på fall.
Annons

Vårkänslorna flödar för Robin Stjernberg, 24! Efter två ensamma år har schlagerartisten mött kärleken och den lyckliga heter Isabelle Moulin Ljunggren, 22. Det heta kärleksparet kom tillsammans till Grammisgalan och hade bara ögon för varandra hela kvällen…

– De kunde inte sluta ta på varandra, säger ett ögonvittne.

Robin vägrade dock svara på reportrarnas frågor om den snygga tjejen vid hans sida var hans flickvän – men det lyder det inga tvivel om!

Paret kom just hem från sin kärleksresa i Thailand. Foto: IBL
Paret kom just hem från sin kärleksresa i Thailand. Foto: IBL

Paret var dessutom solkyssta och såg fantastiskt utvilade ut, och inte konstigt då de nyss kommit hem från sin första kärleksresa till Thailand! Under semestern var dock relationen fortfarande hemlig så Robin lade bara upp bilder på sig själv på sitt Instagramkonto. Isabelle fick snällt hålla i kameran medan han poserade med sin nya, vältränade kropp!

Annons

Tidigare var Robin tillsammans med artisten Molly Pettersson Hammar, 19, som han förälskade sig i när de båda medverkade i Idol 2011. Men i samband med Robins vinst i Melodifestivalen 2013 hann de sällan ses. Paret gled isär och under sommaren tog det slut helt.

Visst påminner Robins nya tjej om exet Molly, som vi för övrigt såg i Melodifestivalens första deltävling med låten I’ll be fine.

– Robin gillar brunetter med rödsminkade läppar, säger en nära vän.

Under de två åren som singel har Robin pumpat på gymmet och är nu snyggare än någonsin! Isabelle kan knappt hålla tassarna borta från honom…

Andra gillar:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons