Artikeln innehåller reklamlänkar

Robin ”Mos” Andersson om bröllopsplanerna med Josefin

Robin Mos Andersson berättar om bröllopsplanerna med flickvännen

Förra året fann Paradise hotel-profilen Robin ”Mos” Andersson kärleken. Idag bor paret ihop och i podcasten Vad har Hänt? avslöjar Robin vilka planer det finns för ett framtida bröllop.

Förra året stod realityprofilen Robin ”Mos” Andersson, 27, återigen som vinnare av Paradise hotel. Under hösten medverkade han även i den helt nya serien Paradise STHLM – ett program där Paradise hotel-profiler samlas i en lyxlägenhet i centrala Stockholm.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Det var under hösten som Robin avslöjade att han funnit kärleken. Det började med en sommarflirt som tillslut ledde till att paret flyttade ihop.

I podcasten Vad har Hänt? berättar Robin att han faktiskt känt flickvännen Josefin Jansson i flera år innan kärleksgnistan tändes på riktigt.

– Vi har träffats sedan vi var unga, när vi gick i högstadiet. Sedan har det bara fortsatt med lite smygkärlek, det har inte varit någonting men vi har alltid varit lite småkära i varandra hela tiden. Ju mer tiden gick så fann vi varandra, säger Robin.

Men tv-profilen menar att de förra sommaren fann varandra snabbt.

– Det var efter i somras, så blev vi så sommarkära. Vi umgicks mycket och fann varandra snabbt och vi kände att vi båda var rätt för varandra, säger Robin.

Finns alltid planer

Som den Paradise hotel-veteran känns det viktigt för Robin att ha en tjej som inte bryr sig om att han varit med på tv – och det är just bland annat det som han gillar med flickvännen.

– Det är det jag gillar med den tjejen, jag känner att det inte är på grund av att jag har varit med på tv eller något åt det hållet. Det tyckte jag var jäkligt viktigt när jag hittade en tjej, säger Robin och fortsätter:

– Sedan att hon inte är jättemycket för det här med media, det är mer positivt för oss känner jag. Jag hade inte orkat ha en tjej som håller på lika mycket med telefonen som jag gör.

Paret har redan storslagna planer tillsammans som involverar att bli kollegor.

– Vi håller på att starta ett företag nu, vi håller på att göra en klädkollektion för badbyxor. Vi håller på redan med material och vi har fått materialen så vi ska nog smälla upp det närsomhelst. Så det blir en stor och spännande grej, för hon är inköpare, säger Robin.

Men bröllopsplaner då – finns det på kartan?

– Ja, det finns det alltid. Men när det kommer det vet jag inte faktiskt. Vi får ta den biten… det får ta den tiden det tar. Jag är inte så stressig av mig. Jag känner att vi har varit ihop i ett halvår nästan bara. Så det får ta att komma ju mer tiden går.

Hör hela intervjun med Robin ”Mos” Andersson i vår podcast Vad har Hänt? – spola fram till ca 04:20 i avsnittet ”Livet efter Idol”. Du hittar podcasten här!

LÄS MER: Paradise hotel-profilen Robin “Mos” Anderssons nya barnbesked

LÄS MER: Robin Mos Andersson besked om Paradise Hotel 2019

FOTO: Instagram, TT/Eero Hannukainen

SENASTE NYTT!