Artikeln innehåller reklamlänkar

Paradise hotel-profilen Robin “Mos” Anderssons nya barnbesked

Robin ”Mos” Anderssons barnbesked med flickvännen Josefin Jansson.

Det har varit ganska tyst från Robin ”Mos” Andersson sedan vi såg honom vinna Paradise hotel 2018. I veckan gästar han podcasten Vad har Hänt? och avslöjar framtidsplanerna med flickvännen.

Robin ”Mos” Andersson, 27, är ett välkänt namn inom Paradise hotel-världen. Han har vunnit programmet två gånger, vilket gör att han än så länge håller rekordet i flest vinster av svenska Paradise hotel.

Senast han medverkade och vann var förra året. Innan finalen hade Robin och hans partner Jennifer Karlsson, 28, lovat varandra att inte kasta den berömda Paradise hotel-kulan i marken. Men Robin bröt det avtalet och drämde kulan i marken vid 250 000 kronor, vilket gjorde Jennifer väldigt besviken.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

I slutändan delade Robin vinstpengarna med Jennifers syster Rebecca Karlsson, 27, och hans plan var hela tiden att Jennifer skulle få ta del av pengarna på det sättet.

Robin har under en längre tid varit influencer, men sedan han kom hem från inspelningarna i Mexiko förra året har han varit rätt lågmäld. I podcasten Vad har Hänt? berättar han varför.

– Jag har tappat lite av den här biten av att vara aktiv på Instagram. Men det har ju sin charm det också. Man måste testa nya saker och jag känner att jag har gjort det där med sociala medier, jag tänker inte sluta eller någonting åt det hållet men jag känner att det finns annat att göra i livet, säger Robin.

Han menar att han helt enkelt tröttnat på influencer-livet lite grann.

– Jag tyckte det var roligt i början, jättekul. Men det blir väldigt ytligt. Det är lite som inne på Paradise hotel, det är svårt att lita på folk, säger Robin Andersson.

Storslagna framtidsplaner

Sommaren efter inspelningarna av Paradise hotel fann realityprofilen kärleken i Josefin Jansson. Med tanke på att han varit sugen på nya utmaningar, har Robin och flickvännen valt att starta ett projekt tillsammans.

– Vi håller på att starta ett företag nu, vi håller på att göra en klädkollektion för badbyxor. Vi håller på redan med material och vi har fått materialen så vi ska nog smälla upp det närsomhelst. Så det blir en stor och spännande grej, för hon är inköpare. Och det fick jag ju mycket, ja, hon hjälpte mig mycket i alla fall så det känns skitkul. För jag har haft den idén innan men det har inte riktigt blivit av, säger Robin.

På Instagram filmade Robin Andersson nyligen när han och Josefin besökte hans mormor och morfar en söndagseftermiddag. I videon tar morfar upp barnfrågan och tycker absolut att det är dags för paret att skaffa barn. Men Robin känner själv att en bebis nog får vänta lite.

– Det där får vi nog vänta med känner jag. Jag vill jättegärna ha barn, men det är alltför tidigt just nu känner jag i alla fall. Jag tror att vi båda känner att vi måste ha det lite tryggare i livet, säger Robin Andersson.

Hör hela intervjun med Robin ”Mos” Andersson i vår podcast Vad har Hänt? – spola fram till ca 04:20 i avsnittet ”Livet efter Idol”. Du hittar podcasten här!

LÄS MER: Efter vänskapen i tv – Arvid Stenbäckens känga mot Robin Mos

LÄS MER: Robin Mos Andersson besked om Paradise hotel 2019

FOTO: Instagram, TT/Eero Hannukainen

SENASTE NYTT!