Robin Bengtssons ärliga ord till Sigrid Bernson – veckor innan förlossningen

ROBIN BENGTSSON, SIGRID BERNSON

Robin Bengtsson och flickvännen Sigrid Bernsson väntar sitt första gemensamma barn tillsammans.
Nu under sommaren tvingas de däremot tillbringa en hel del tid ifrån varandra.
Och med bara några veckor kvar till beräknad förlossning väljer nu Robin att uttala sig.
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning
0:32

Efter reklamen: Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

(0:32)

Slå på ljud

Artisen Robin Bengtsson, 32, och proffsdansaren Sigrid Bernson, 33, fann kärleken till varandra på dansgolvet när de dansade tillsammans i tv-programmet Let's dance 2019. Gnistorna sprakade mellan paret och resten är en kärlekshistoria.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sigrid och Robin väntar barn ihop

Sedan dess har kärleken blomstrat mellan paret och nu väntar de sitt första barn tillsammans. Nytillskottet är beräknad i september och tidigare i år delade de med sig av gravidlyckan.

”En bulle verkar ta lite längre tid än de andra... I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen.”, skrev paret på Instagram i samband med avslöjandet.

Robin har sedan ett tidigare förhållande med Emma Hallbygård en son med namnet William, 8, men snart ska William alltså få ett syskon. Sigrid har tidigare berättat för tidningen Mama om Robins reaktion när han fick veta att han skulle bli pappa igen.

– Han blev ju skitglad! Han har ju också längtat jättemycket efter fler barn. Han har ju en son som vi har varannan vecka, och det har ju varit en stor dröm för honom att få fler barn och få ett syskon till Wille. Han är väldigt barnkär, sa Sigrid då.

Sigrid och Robin om sommaren ifrån varandra

Sedan en tid tillbaka har Robin varit ute på spelningar då han är en av medlemmarna i den omtyckta Diggiloo-turnén.

Vilket har gjort att paret har tillbringat mycket tid ifrån varandra. I podcasten Nemo möter en vän har Sigrid berättat om sommaren ifrån varandra.

– Vår sommar är ärligt talat lite stökig. Robin kör Diggiloo hela sommaren och bara det är 26 eller 27 stopp. Sedan kör han lite egna spelningar med bandet. Och sedan kommer ju bebisen i september! Så vi har helt enkelt resonerat som så att det är lika bra att jobba på och göra spelningar. Men vi kommer kanske åka med en del på spelningarna, jag och Wille. Vi kanske hyr en husbil och tuffar runt lite, berättade Sigrid i Nemo möter en vän och fortsätter:

– Sedan kommer jag säkert åka ner lite till Västkusten också och hälsa på min familj där nere. Och så får vi se om Robin kan vara med de dagar han är ledig. Det blir lite så den här sommaren, men det är helt okej! Jag är så himla glad för hans skull att det har öppnat upp igen!

Robins ord till Sigrid inför alla: ”Längtar”

Om allt går som det ska så kommer bebisen snart till världen och Sigrid har tidigare berättat på sin Instagram om att de har valt att inte ta reda på könet, utan att det får bli en överraskning på BB. Sigrid har även berättat för Mama om längtan till att se bebisen.

– Bara få se den! Jag undrar liksom vem det är! Det längtar jag efter. Bara få titta in i bebisens ögon och förstå att det är min bebis! Jag längtar så mycket!

Det är inte bara Sigrid som längtar utan också Robin. I ett inlägg på Instagram berättar Robin om saknaden.

Härligt med vind i seglen igen”, skriver Sigrid i ett inlägg på Instagram.

Och nu kommenterar Robin saken.

Åh längtar nu”, skriver han.

Sigrid Bernson är gravid – väntar barn med Robin Bengtsson

Se klippet här!

FOTO: Claudio Bresciani/TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN