robin bengtsson

Robin Bengtsson visar upp familjelyckan – 1 månad efter sonens födsel

Robin och Sigrid

Kärleken spirar mellan Robin Bengtsson och Sigrid Bernson.
För en månad sedan välkomnade de dessutom en son.
Nu visar Bengtsson upp lyckan!
”Växer”, skriver artisten.
Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning
0:32

Efter reklamen: Så dolde Sigrid Bernson graviditeten under direktsändning

(0:32)

Slå på ljud

Artisten Robin Bengtsson och dansaren Sigrid Bernson är ett av Sveriges mest omtyckta kändispar. De träffades i programmet Let's dance 2019 när de dansade tillsammans och i december samma år avslöjade paret att de var ihop.

Sedan dess har kärleken blomstrat och paret flyttade år 2020 in i en villa strax utanför Stockholm. Två år senare, närmare bestämt i september 2022, välkomnade paret deras första gemensamma barn.

Nu visar Robin upp familjelyckan!

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson om första tiden som föräldrar

Paret valde att inte ta reda på barnets kön. Men att fansen och följarna har varit nyfikna råder det ingen tvekan om. Ända sedan Sigrid var i vecka 27 har frågorna strömmat in vad turturduvorna egentligen väntar. Paret var tydliga med att de kommer att vänta – då de ville att det hela skulle bli en överraskning på förlossningen.

Och det blev en liten pojke! Sonen som snart blir en månad gammal har fått namnet Viggo.

Wille & Viggo. Mina grabbar!”, skrev Robin intill en bild där storebror Wille sitter med sin lillebror i famnen.

Namnet tillhör även det unika slaget. Enligt statistik är det endast 7 982 personer som heter Viggo i förnamn i Sverige.

Sedan sonens ankomst har båda föräldrarna varit flitiga med att dela bilder från familjelivet. Sigrid har bland annat publicerat ett känslosamt inlägg om första tiden som mamma. Hon beskrev sin tacksamhet och att hon aldrig någonsin hade kunnat tro att kärleken till sonen skulle vara så gripande och rörande.

”När du kom så stannade hela min värld. Tider, dagar och datum suddades ut. Det finns inte några måsten. Det finns bara du! Aldrig kunde jag föreställa mig en kärlek så här vacker och gripande. Du är en del av mig och jag är så oändligt tacksam att jag får vara din mamma! Allt är du!”, skrev Sigrid.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Robin Bengtsson visar familjelyckan – upptäckten med nyfödde sonen

Robin har även han delat med sig av bilder från vardagen. Inte allt för sällan på sin äldsta son William som han har sedan en tidigare relation.

Så även denna gång! Nu får följarna nämligen ta del av en ny gullig bild på barnen, där storebrodern Wille syns hålla i sin lillebror. Och Robin har dessutom gjort upptäckten att sonen Viggo växer så det knakar!

Storebrodern Wille med lillebror Viggo i famnen.

Storebrodern Wille med lillebror Viggo i famnen.

FOTO: INSTAGRAM

”Lillebrorsan växer så det knakar!”, skriver Robin på Instagram-story.

Så fina tillsammans!

FOTO: TT / TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN