Robin Bengtssons avslöjande om Sigrid Bernsons hälsa

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson

Det kom som en chock för många när Sigrid Bernson inte skulle medverka i Let's dance under våren.
Inte nog med detta har artisten och dansaren varit ovanligt inaktiv på sociala medier.
I en intervju med Hänt berättar nu Robin Bengtsson om flickvännens mående.

Robin Bengtsson, 30, och Sigrid Bernson, 31, fann kärleken i varandra då de medverkade i Let’s dance 2019. Det dröjde ett bra tag innan turturduvorna valde att bekräfta sin relationen men sedan julafton 2019 har de flitigt visat upp sitt gemensamma liv i offentligheten.

Livet i gemensamma villan

I mars avslöjade paret att de hade tagit ett stort steg i sin relation. Tillsammans hade Robin och Sigrid nämligen köpt en villa i Vallentuna. Det gemensamma hemmet har sedan dess varit deras stora projekt. Det har fixats och trixats för att komma i ordning i boendet som är hela 140 kvadratmeter stort.

Robin har tidigare berättat för Hänt att paret trivs väldigt bra i sitt nya hem och att flytten gick smidigt. Även om huset innebär mycket mer arbete än livet i en lägenhet så menar Robin bara att han er fördelar med det. Det visade sig faktiskt vara så att Robin sett fram emot att lämna lägenhetslivet, något som han är tacksam över att även kärleken Sigrid höll med om.

– Jag har verkligen längtat efter att bo i hus. Jag har bott i hus hela min uppväxt och har aldrig riktigt trivts i lägenhet. Och Sigrid kände likadant så vi trivs hur bra som helst, har Robin tidigare sagt till Hänt.

Stora kärlekslyckan

För tillfället njuter Robin och Sigrid för fullt av den svenska sommaren. På Instagram har paret setts spendera mycket tid tillsammans med Robins son William, som han har från en tidigare relation. Förutom att fixa hemma i huset så planerar familjen att åka båt och spendera resterande veckor av sommaren tillsammans.

Paret som är inne på sin andra sommar tillsammans visar sig helt klart ha det bra ihop. När Hänt når Robin berättar han om hur kärlekslivet går idag.

– Väldigt bra. Vi har det så himla mysigt så, säger Robin till Hänt.

Nya orden om Sigrids hälsa

Sigrid har under våren synts ovanligt lite i offentligheten. Detta då hon plötsligt tackade nej till att medverka i Let’s dance. Efter att varit en tittarfavorit under många säsonger av programmet så kunde TV4-tittarna inte längre följa Sigrid detta år.

Sigrid har inte heller varit allt för aktiv på sociala medier. Strax efter att dansarna i årets upplaga av programmet hade annonserats öppnade Sigrid upp om att hon beslutat sig för att trappa ner på jobb, vilket innebar både Let’s dance men även sina publiceringar på Instagram.

Under sommaren har det varit perioder då Sigrid inte publicerat någonting på flera dagar men för Hänt berättar nu Robin hur läget ligger till med flickvännen.

– Hon mår fint, säger han.

FOTO:Karin Törnblom/TT/Johan Jeppsson/TT

SENASTE NYTT!