LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Robin Bengtsson och Sigrid Bernsons semesterbilder – visar upp lyckan

06 jan, 2024 
Linn Seipel
Robin Bengtsson och Sigrid Bernsons lyxsemester
Robin Bengtsson och Sigrid Bernsons har flugit till söder över vintern.
Nu visar de upp bilderna från soliga Spanien – och det ser riktigt härligt ut!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför lämnar Robin Bengtsson Diggiloo: ”Inte i år”Brand logo
Därför lämnar Robin Bengtsson Diggiloo: ”Inte i år”

Showparet Robin Bengtsson, 33, och Sigrid Bernson, 35, träffades i samband med Let's dance 2019. Redan under säsongens gång började det ryktas om att det inte bara var vänskap mellan dem.

Men det var inte först på nyårsafton samma år som de gick ut offentligt med att de var ett par. Nu är turturduvorna bosatta i en villa tillsammans i Vallentuna, utanför Stockholm. Där bor de med sonen Viggo, 1, och ibland med Robin Bengtssons son Wille, 9, som han har från en tidigare relation.

Annons

Robin Bengtsson gav Sigrid Bernson lyxresan i födelsedagspresent

Som om inte det vore nog, så hade lilla familjen ytterligare en anledning att fira här i slutet på december. Sigrid fyllde nämligen 35 år den 28 december och verkar ha fått en resa i present av sin kära pojkvän.

Nu är de i alla fall iväg, turturduvorna med familj! Och det ser ut ett riktigt paradis för en barnfamilj. Det är på Sigrids Instagram-konto som man kan få ta del av de vackra semesterbilderna i hennes story.

sigrid bernsons spanien resa

Ljuvligt med värme och sol mitt i ett mörkt och kallt januari!

Annons
sigrid dricker öl vid poolen

Sigrid avnjuter en kall öl, vid poolen, som sig bör!

sigrid äter glass

Sigrid och Wille kyler ned sig med en glass!

Annons

Framtiden för Sigrid Bernson och Robin Bengtsson – nya barnbeskedet

Livet bubblar just nu för paret och även framtiden ser ut att händelserik. Sigrid har nämligen avslöjat att hon är sugen på ett till barn, ganska snart!

– Jag är ju redan taggad på ett barn till! Jag skulle jättegärna vilja ha ett syskon till Viggo och Wille. Kanske om ett år eller så?, sa Sigrid nyligen.

Dessutom väntar hon nog fortfarande på att Robin Bengtsson ska ställa frågan med stort F! Redan i 2021 förklarade han i intervju med Aftonbladet att han går i tankarna att fria till Sigrid.

– Jag måste ju få tummen ur och fria då, men det lär ni väl märka den dagen det händer. Vi får se när det blir av, sa han då.

FOTO: Hans Shimoda/TT, Instagram

Annons