LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robin Bengtsson pausar allt – beslutet för sonen Viggo

03 okt, 2023 
ROBIN BENGTSSON
Det har gått lite mer än ett år sedan Robin Bengtsson blev pappa till sin andra son, sonen Viggo.
Nu berättar han om pausen från allt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför lämnar Robin Bengtsson Diggiloo: ”Inte i år”Brand logo
Därför lämnar Robin Bengtsson Diggiloo: ”Inte i år”

Robin Bengtsson, 33, och flickvännen Sigrid Bernson, 34, blev föräldrar till lilla Viggo för ungefär exakt ett år sedan. Nyligen höll de ett dop för honom – i hemlighet och bara några dagar innan det firade de hans första födelsedag.

”Ett år av obeskrivlig kärlek!! Viggo vi älskar dig sååååå! Grattis på din första födelsedag.”, skrev Sigrid på Instagram när de hade födelsedagskalas.

Robin har även sonen Wille,10, från en tidigare relation med exet Emma Hallbygård. Även på Willes mammas håll har det blivit bebislycka! Hon har nämligen också fått en son med sin nuvarande pojkvän.

Robin Bengtssons kärlekssaga med Sigrid Bernson

Robin och Sigrid träffades tack vare att de dansade ihop i Let's dance. Året var 2019 och de landade på en hedrande femte plats. De gick däremot inte ut med sin kärleksrelation förrän åtta månader senare, närmare bestämt kring jul det året.

Annons

Och sedan dess har ju mycket hänt. Idag har de en familj och de verkar njuta till fullo av livet med barn, villa och båt. Men däremot är det vid ett tillfälle som Sigrid kan höja rösten mot Robin, detta berättade han nyligen när han gästade podden Hitfabriken.

– Jag får ju så mycket skäll av Sigge, nu har du varit och gjort det här, det var smockat med folk och du har inte lagt upp någonting. Då känner jag bara nej jag glömde bort det. Och det är jag sjukt dålig på och måste bli bättre, sa Robin då.

Robin Bengtsson pausar – anledningen bakom

Nu kommer det nog dock inte bli så mycket podd-medverkan för Robin framöver. Även Diggiloo-turnén, som han alltid brukar vara med på har han tagit en paus från. Nu berättar han om nya pausen som han kommer ta.

”Hela oktober ska jag vara hemma och mysa med den här killen på dagarna. Förutom i helgen när jag och Sigrid Bernson drar till Madrid en snabbis. Han kommer mestadels glida runt så här i kvarteret men han vill säkert köra nåt annat fordon också. ”Brum brum” är det han säger flest gånger per dygn tror jag”, skriver Robin och visar upp en bild på Viggo som kör runt i sin radiostyrda bil.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons