LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Robin Bengtsson tackar för sig – försvinner helt från Diggiloo

03 maj, 2023 
Jonna Lawaetz
Robin Bengtsson
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson blev ett par 2019 och i september i fjol välkomnade de sitt första gemensamma barn till världen.
Till Hänt kan paret berätta om sommarplanerna och Robin avslöjar att han försvinner från populära showen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sigrid Bernson om comebacken i Let's dance: ”Jag saknar att dansa”Brand logo
Sigrid Bernson om comebacken i Let's dance: ”Jag saknar att dansa”

Sigrid Bernson,34, och Robin Bengtsson, 32, fann varandra i Let's dance 2019. De dansade tillsammans i programmet och bekräftade under julen samma år att de är ett par.

Tre år senare välkomnade paret deras första gemensamma barn. I september 2022 föddes sonen Viggo. Tillökningen gjorde även Robins son Wille, 9, som har har tillsammans med ex-flickvännen Emma Hallbygård, till storebror.

Sigrid Bernsons barnbesked – månader efter sonens födsel

När Sigrid i januari 2023 frontade tidningen Mama berättade hon om hur första tiden med bebis har varit och att hon kommit in i rutinerna och lärt känna sin lilla son bättre.

Annons

– Nu kan jag höra vad hans skrik betyder, om det betyder "jag är hungrig" eller ”jag är uttråkad”. Det är en sådan himla trygghet tycker jag när vi kan kommunicera, snacka utan ord, och det är väldigt häftigt, säger Sigrid till Mama.

Hon kan även avslöja att hon, bara tre månader in i föräldraskapet, redan känner sig taggad på ett till barn.

– Jag ser att vi fortsätter så som vi gör nu, att vi får må bra och njuta av vår familj. Vi älskar ju hemmaprojekt, så vi kanske vill bygga ut? Och jag är ju redan taggad på ett barn till! Jag skulle jättegärna vilja ha ett syskon till Viggo och Wille. Kanske om ett år eller så?, förklarade Sigrid för tidningen.

Robin Bengtsson tackar för sig – försvinner från Diggiloo

Förutom att spendera tid med familjen så har Robin ett hektiskt jobbschema, av det han delar med sig av på Instagram så spenderar han mycket tid i studion. Förra sommaren reste artisten land och rike tillsammans med Diggiloo-turnén.

Annons

Men för den som hade hoppats på att se Robin på Diggiloo-scenen även denna sommar, kommer dessvärre bli besvikna. När Hänt nyligen träffade Robin och Sigrid på invigningen för Kolmården, kunde han berätta att han inte kommer vara en del av Diggiloo i år.

– Inte i år. Det här året kommer jag åka runt lite själv och spelar med mitt eget band lite utspritt i landet, säger Robin.

Förutom jobb har familjen planer på att spendera sommaren på båten och njuta av sommaren med barnen.

– Det blir familjesommar, så fort vi inte jobbar. Hänga med våra familjer, säger Sigrid

FOTO: Claudio Bresciani / TT

Annons