LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Robert Wells oro för hustruns Marias hälsa – inför sonens födsel

09 mar, 2023 
André Färnsveden
Jennifer Iversen
Robert Wells och Maria Wells.
Robert Wells och hustrun Maria Wells gifte sig 2010.
Nu berättar Robert om sin oro för sin frus hälsa inför yngsta sonen Theodors födsel.
– Har aldrig kört så fort i hela mitt liv, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robert Wells berättar om sitt starka traumat med hustrun Maria: ”Störtblöda”Brand logo
Robert Wells berättar om sitt starka traumat med hustrun Maria: ”Störtblöda”

Robert Wells, 60, har en lång karriär som musiker och pianist bakom sig. Men förutom framgångarna inom musikbranschen har han även lyckats leva livet som familjefar. Robert är nämligen gift med hustrun Maria Wells, 57, sedan 13 år tillbaka och tillsammans har de sönerna Oscar Wells och Theodor Wells. I en tidigare med Expressen har Robert berättat om det långa förhållandet med hustrun.

– Hon har varit med sedan början av 2000-talet. Jag tycker det är fantastiskt, att man får ihop ett förhållande när man håller på med arbetet hela tiden, har Robert Wells tidigare berättat om sin fru i en intervju med

Robert Wells oro för hustrun Marias hälsa

Men vägen till livet som tvåbarnsföräldrar var inte lätt för paret. I en intervju med med Hänt berättar Robert om traumatiska upplevelsen med hustrun inför sonen Theodors födsel.

Annons

– När hon väntade andra barnet, Teddy, och var på turné i Halmstad och fick verkar, då var det två månader tills att han skulle födas. Och sen, efter tre dagars observation så åker vi upp till Stockholm lugnt, in på kontroll på Karolinska och så säger de ”Ni kan åka hem”.

Men kort efter att Robert och hustrun lämnar sjukhuset så sker något fruktansvärt.

– Så hinner vi till Sankt Eriksgatan och ska svänga in mot McDonalds, så börjar det störtblöda. Nu är det väl preskriberat, jag kan säga att jag har aldrig kört så fort i hela mitt liv, tillbaka till Karolinska. Det var sekunder som vi fixade det på.

Som tur är gick allt bra med sonen Theodor.

– Han växte in i kurvan jättesnabbt, han slapp ligga i kuvös i flera månader.

Därför ville Robert Wells inte gifta sig med hustrun Maria

Paret har varit gifta sedan 2010, men i en tidigare intervju med Hänt har Robert avslöjat att han först inte hade planer på att gifta sig. Anledningen var att Robert hade dåliga erfarenheter från äktenskap i sitt liv.

Annons

– Jag ville först inte gifta mig, vi hade bara skilsmässor i vår släkt. Så jag sa att det går inte, men sen växer man till sig och blir lite mognare, säger Robert till Hänt.

Han berättade att äktenskap hade varit ett dåligt omen för honom fram till den punkten. Men att slutligen ändrade sin åsikt och valde att gifta sig med hustrun Maria.

– Jag hade så konstiga tankar. För mig blev det här med äktenskap som ett dåligt omen. Jag ville inte gifta mig, men jag är väldigt glad över att jag gjorde det, för det blev faktiskt en skillnad till det bättre, har Robert för Året runt.

FOTO: Elin Jonasson, Ola Axman/TT

Annons