LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarnas starka reaktioner – efter oväntade händelsen i Vilket liv!

19 sep, 2022 
Robert Gustafsson
TV4:s nya satsning Vilket liv! har minst sagt varit en succé bland tittarna.
Nyligen gästade komikern Robert Gustafsson programmet.
Något som bidrog till starka reaktioner bland tittarna.
Annons
Robert Gustafssons chockbesked - vem gömmer sig under björnen?Brand logo
Robert Gustafssons chockbesked - vem gömmer sig under björnen?

TV4:s nya satsning Vilket liv! har minst sagt gått hem i stugorna. Med ingen mindre än den populära Renée Nyberg, 56, i programledarrollen.

Konceptet innebär att några av våra mest kända profiler gästar studion och blir hyllade för deras framgångsrika insatser inom populärkulturen. Något som är helt nytt för tittaren och har redan efter bara några få avsnitt blivit en riktig succé.

Hittills har tre avsnitt sänts. Det är den folkkära sångaren Björn Skifs, 75, den begåvade sångerskan Lena Philipsson, 56, och senast den omtyckta komikern och skådespelaren Robert Gustafsson, 57, som har gästat Renée i soffan.

Björn Skifs hyllas – efter sin medverkan i programmet

Att programmet har varit en succé är det ingen frågan om. På sociala medier har tittarna uttryckt sina hyllningar till programmet. När Björn Skifs gästade första avsnittet uttryckte tittarna sin tacksamhet och glädje över programmet.

”Bästa mest underbara program, på länge! Äntligen något att se, samt slippa alla repriser. Stort tack. En fantastisk underbar artist härliga Björn Skifs, inte att glömma, programledaren Renée”, skriver en tittare i en kommentar.

Annons

Vilket jättetrevligt program och så bra hon är som programledare, hon låter sina gäster ta plats, till skillnad mot vissa andra. Jättebra”, hälsar en annan tittare.

Stort TACK detta var det bästa program jag har sett på TV på väldigt länge! Björn är utan tvekan Sveriges bästa artist. Så kul med alla underbara gäster och en eloge till Renée Nyberg”, skriver en tredje person.Tittarnas starka reaktioner efter Robert Gustafssons medverkan

Nyligen var det dags för en till ikon att gästa programmet. Nämligen komikern och skådespelaren Robert Gustafsson. I programmet överraskade Renée komikern med hans gamla parhäst, illern Göran, och Gustafsson gjorde något minst sagt oväntat.

Robert gick nämligen direkt in i rollen som Fred Asp och satte igång att showa med illern Göran. Något som han självklart gjorde med bravur och hela publiken brast ut i skratt.

Men det var inte bara publiken som reagerade starkt på Roberts framträdande. Tittarna reagerade också på hans comeback som Fred Asp. På TV4:s Facebook strömmade det in kommentarer av tittare som var lyriska över komikerns framträdande och hyllade han och karriären.

Annons

”Han är helt fantastisk. Bästa artisten, skådespelaren i Sverige. Så imponerad av allt han åstadkommit inom underhållningsbranschen under sitt liv. Så mångsidig. Ett fång rosor till Robert”, skrev en tittare.

”Helt underbar, fantastisk människa denna Robert. En av de bästa skådisarna vi har”, skrev en annan.

”Underbart att en så genialisk artist också är en så fin och ödmjuk människa”, skrev en tredje.

”Ett sånt geni han är. Hans imitation av Tony Irving är så sanslöst rolig och när han pratar kalmaritiska. Men Rolandz äger”, skriver en fjärde tittare.

FOTO: TV4

Annons