LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Robert Gustafsson om vännen: "tappade kontakten då"

28 jun, 2017 
AvHanna Svärd
De tidigare kollegorna Robert Gustafsson och Peter Dalle pratar inte med varandra längre. De båda vännerna som var med och grundade Krusenstiernas teater i Kalmar tillsammans kommer inte finnas med och fira teaterns 10-årsjubileum tillsammans. – Vi tappade ju kontakten för några år sedan, säger Robert Gustafsson till Expressen.
Annons

I juli blir Krusenstiernas teater i Kalmar tio år. Teatern grundades av de dåvarande vännerna Peter Dalle, 60, och Robert Gustafsson, 52, tillsammans med nöjesproducenten Vicky von der Lancken, 74. Men de som kommer, får fira utan Peter Dalle som tidigare berättat för Expressen att han och Robert Gustafsson inte pratar med varandra, något som även Robert Gustafsson nu bekräftar för Expressen.

– Nja, vi tappade ju kontakten för några år sedan när vi fortsatte själva. Men det är inget som är hugget i sten, vi kommer samarbeta igen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Peter Dalle har tidigare i media kritiserat pjäsen “Tresteg i snedsteg” som sattes upp på Krusenstiernas teater 2015, vilket kan vara en förklaring till sprickan i de tidigare kollegornas konflikt.

Men för Robert Gustafsson är det ingen fråga om ifall Krusenstiernska teatern kommer fortsätta, utan det ser han som en självklarhet.

– Tio år till, definitivt. Det är ungefär som att säga “kommer det bli en ny höst?”. För mig är det lika självklart. Utan det här är det inte roligt längre. Då kan man lika gärna lägga av, säger han till Expressen som har sökt Peter Dalle utan framgång.

Foto: IBL

Annons