Rihannas överraskande avslöjande : "Därför har jag inte sex"

Rihannas överraskande avslöjande : "Därför har jag inte sex"

De senaste månaderna har hon kopplats ihop med flera män. Men det där är bara rykten, hävdar sångerskan själv.

Det senaste numret av magasinet Vanity Fair pryds av artisten Rihanna, 27. I tidningen har hon plåtats helt naken av fotografen Annie Leibovitz  – och hon berättar också öppenhjärtigt om sitt kärleksliv.

rihanna-vanityfair

Rihanna i novembernumret av Vanity Fair. Foto: Annie Leibovitz//Vanity Fair

De senaste månaderna har sångerskan kopplats ihop med F1-stjärnan Lewis Hamilton, 30, rapparen Travis Scott, 23, och till och med skådespelaren Leonardo DiCaprio, 40.

Men enligt Rihanna själv är allt det där bara rykten. Att hitta en kille när man är superstjärna och dessutom har ett fullspäckat schema är inte det lättaste – och hon tänker inte ligga med någon bara för sakens skull.

– Det är därför jag inte har haft sex eller egentligen träffat någon alls. Jag vill inte vakna upp dagen därpå och känna mig skyldig. Jag blir kåt, jag är mänsklig, en kvinna, jag vill ju ha sex. Men vad ska jag göra? Bara hitta en random söt kille som jag tror är ett bra åk för natten och sedan vakna upp och känna mig tom?

rihanna-vanityfair1

Rihanna i det senaste numret av Vanity Fair. Plåtningen ägde rum i Havana,Cuba. Foto: Annie Leibovitz//Vanity Fair

Även om hon hade velat så har Rihanna inte tid för ett förhållande.

– Det är ensamt. Men jag har så mycket jobb att jag blir distraherad. Jag har inte tid att vara ensam. Och jag blir rädd för förhållanden, eftersom jag känner mig skyldig när jag vill ha någon som är fullkomligt trogen och lojal, när jag inte ens kan ge dem 10 procent av uppmärksamheten som de behöver. Det är så min verklighet, mitt liv och mitt schema ser ut, berättar hon i intervjun.

Andra läser också:

Här visar Zara Larsson brösten på Instagram – tar ställning mot censuren

Tori Spelling erkänner sexet med Beverly Hills-kollegorna

Kris Jenner i tårar efter artikeln i Vanity Fair: ”Bruce kan dra åt helvete”

FRÅN FÖRSTASIDAN