ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Rickard Olssons lycka – fann varandra under tv-inspelningarna: ”Fnittrade”

15 aug, 2023 
Rickard Olsson och Josephine
Rickard Olsson har haft en toppensommar och spelat in den kommande säsongen av Kompani Svan.
I en intervju med Hänt berättar han nu om inspelningstiden och de nyfunna relationerna.
– Man får verkligen kompisar för livet, säger Rickard till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Olssons skräck under tv-inspelningen: ”Elakt av programledningen”Brand logo
Rickard Olssons skräck under tv-inspelningen: ”Elakt av programledningen”

Rickard Olsson, 56, och hans tidigare hustru hustrun Giséle Essé Olsson bekräftade i oktober 2022 att de ansökt om skilsmässa, detta efter två år som gifta.

Skilsmässan drog ut på tiden då det tidigare paret hade olika syn på hur ägodelarna ska delas upp. Under tiden förhandlingarna höll på levde Rickard i en bod hus på tomten medan Giséle och hennes söner bodde kvar i villan.

– Jag har bott där sen 98 men nu bor jag i en bod på tomten, sa Rickard till Hänt i slutet av förra året.

Rickard Olssons nya liv efter skilsmässan – stora lyckan efter lösningen med ex-frun

Skilsmässan beskrev Rickard som något han inte ens önskar sin värsta fiende. Men under våren klarades tvisten upp och ex-makarna kom överens om en lösning. Sedan dess bor Rickard återigen i villan som han haft sedan innan äktenskapet. Sakta men säkert har livet återgått till det normala efter den turbulenta skilsmässan.

Annons

Under sommaren har Rickard bland annat varit iväg på inspelningarna av den kommande säsongen av Kompani Svan. Programmet kom att bli en ordentlig utmaning men resulterade även i att Rickard fann nya bekantskaper.

– Det var väldigt roligt och det är något när man gör sådana program, man får verkligen kompisar för livet. Även om man har väldigt olika bakgrunder men jag älskade det. Jag tyckte det var hur härligt som helst,

Vilka kom du närmast?

– Jag skulle säga Dante Zia och Josefine Öqvist. För vi bodde på samma logement också så det var ganska naturligt.

Fann varandra under inspelningarna av Kompani Svan: ”Jätteroligt”

Det visar sig att Rickard varken kände Dante eller Josefin sedan tidigare men att de två nya vännerna nu kommit att betyda mycket för honom. Inte nog med att de för alltid kommer dela äventyret de var med om under tv-inspelningarna så har de även passat på att ses nu efteråt.

– Jätteroligt, vi hade en återföreningsträff med grill och vin hemma hos mig förra veckan. Vi fnittrade från första minuten.

Dante Zia och Josefine Öqvist
Dante Zia och Josefine Öqvist var de som Rickard kom närmast. Foto: TT

FOTO: TT

Annons