ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Rickard Olssons stora lycka – bara dagar efter skilsmässan: “Golvad av kärlek”

07 okt, 2022 
André Färnsveden
Rickard Olsson.
Rickard Olsson är aktuell i den nya serien The revolution Race, tillsammans med andra svenska kändisar.
Nu avslöjar han relationen till en annan tävlande.
– Jag blev fullständigt golvad av kärlek, säger Rickard.
Annons
Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson skiljer sigBrand logo
Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson skiljer sig

Under hösten har tv- och radioprofilen Rickard Olsson, 55, medverkat i Mullvaden. Och nu är han med i ännu en serie, nämligen The Revolution Race, på Youtube. Tillsammans med fem andra svenska kändisar går han igenom tuffa utmaningar i de småländska skogarna, med coachning från Gunde Svan, 60, och Ferry Svan, 26.

De andra deltagarna består av Karl-Fredrik Gustafsson, 34, Carl Hedin, 31 , Andra Farhad, 29, Emil Henrohn, 25, och Margaux Dietz, 32. Och nu avslöjar Rickard en nyfunnen kärlek till en av de tävlande.

Skilsmässan mellan Rickard Olsson och Giséle Essé Olsson

Det var under måndagen den 3 oktober som nyheten om att Rickard Olsson och frun Giséle Essé Olsson, 45, hade skilt sig, bröt ut. De träffades under hösten 2019 och gifte sig året därpå uppe på takterassen av Bank Hotel.

Annons

Men den senaste tiden har varit tuff för de båda och Giséle berättar för Hänt om anledningen till att äktenskapet nu är över.

”Vi har haft det jobbigt under en längre tid. Det är mycket som inte synkat. Tror vi har olika bilder på hur en familj ser ut. Det var ett gemensamt beslut som vuxit fram.”, förklarar hon i ett meddelande till Hänt.

Även Rickard berättar att de har haft det svårt den senaste tiden, och de ändå gjorde ett försök att rädda äktenskapet.

– Det mognade fram här under hösten, vi har ju försökt som tusan, så det är inte så att vi kastar in handduken direkt, säger Rickard till Hänt.

Rickard Olssons ord om kollegan: ”Golvad av kärlek”

Inför inspelningen av The Revolution Race hade Rickard endast träffat två av de andra deltagarna. Den ena var Carl Hedin som han träffade under inspelningen av Stjärnhoppningen. Och den andra är Margaux Dietz, som han stötte på flygplatsen Landvetter en gång. Nu berättar Rickard att de har kommit varandra nära efter inspelningen.

Annons

– Bra, skulle jag säga, man blir lite så här ”friends for life”, man har liksom ett gemensamt minne som man inte delar med någon annan, säger Rickard till Hänt.

Däremot finns det en person som imponerade stort på Rickard, nämligen den unga musikern Emil Henrohn.

– Och sen så blev jag fullständigt golvad av kärlek till Emil Henrohn, han är sån ”natural funny bone”, säger Rickard.

Vidare förklarar Rickard att han kan se sin nyfunna vän leda ett av Sveriges största underhållningsprogram.

– Jag skulle inte bli förvånad om han leder Melodifestivalen inom två år, säger Rickard till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons