LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Rickard Olssons pik till programledarna i Bingolotto: ”Andra vanor”

31 dec, 2022 
André Färnsveden
Gabriella Håkansson
Rickard Olsson och programledarna Lotta Engberg och Stefan Odelberg
Tidigare var Rickard Olsson programledare för Bingolotto.
Nu skickar han en känga till programmet inför årets nyårssänding.
– Det blir korta puckar, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”Brand logo
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”

Att spela Bingolotto under några av de största högtiderna har blivit en tradition för många svenskar, och i år är inget undantag. Programledarna Lotta Engberg, 59, och och Stefan Odelberg, 48, samlas under kvällen för att underhålla och förhoppningsvis gör en lite skala av tittare väldigt glada genom att läsa upp raderna för spelet.

Men det kommer även att bjudas på annat spännande. Kvällen är nämligen fullspäckad av musik och underhållning, med gäster som Andreas Johnson, Sven Ingvars och systrarna Lina Hedlund och Hanna Hedlund.

Förändringen i nyårsbingo – Stefan Odelberg avslöjar

Det finns även någonting som är nytt för i år. De har nämligen låtit gjuta en nyårsklocka i brons. I ett meddelande till Hänt förklarar han att det är en stor pjäs innan han skämtar om att behålla den i sitt hem.

Annons

”Vi har låtit specialgjuta en stor bronsklocka som vi ska ha på 12-slaget. London har Big Ben, Ringaren i Notre Dame hade sin och nu har vi vår egna och den kommer att hålla många år. 200 kg väger den så det är en stor pjäs. Funderar på att ha den hemma på väggen efter nyår. Ska bara förstärka den lite”, skriver Odelberg i ett meddelande till Hänt.

Bingo-duon gästade även Nyhetsmorgon, där en skymt av klockan syntes.

Rickard Olssons pik till programledarna i Bingolotto

Stefan Odelberg och Lotta Engberg har kommit att bli de nya ansiktena utåt för Bingolotto. Det är därför en självklarhet att de båda ska medverka under nyårssändingen.

Men de ska inte vara ensamma programledare i år, utan de får även hjälp av Sarah Dawn Finer och Daniel Norberg – något som den tidigare programledaren Rickard Olsson, 55, inte verkar tycka är en så bra idé.

Annons

– Jag såg att de skulle vara fyra programledare på nyårsafton. Jag tycker man har väldigt lite utrymme när man är en eller två så att fyra... Det blir korta puckar, säger Rickard till Hänt.

Han kommer inte heller att se programmet då han har annat för sig under nyårsafton.

Tittar du på nyårssändningen?

– Nej, nyår har jag andra vanor, då är det ju fest liksom, säger han och fortsätter:

– Uppesittarkvällen är ju för familj, alla är samlade och man håller på att göra kubb och knäck och spela bingo. Men nyårsafton är väldigt mycket för de som är ensamma skulle jag säga.

Ska du se Bingolotto på nyårsafton?

FOTO: Karin Törnblom/TT, Tommy Holl/TT

Annons