Rickard Olssons ärliga ord om relationen till dottern Astas mamma

Rickard Olsson lever idag tillsammans med hustrun Giselle Hyvönen Essé, hennes två söner och dottern Asta.
Nu berättar han om relationen till dotterns mamma.
– Tittar man på resultatet, vår dotter, så har det gått bra, säger Rickard Olsson i A walk with the dog.

Att säga att det hänt mycket i tv-profilen och radioprataren Rickard Olssons, 53, liv under det senaste året vore en underdrift. I slutet av sommaren förra året gifte sig Rickard med frisören Giselle Hyvönen Essé under stort hemlighetsmakeri.

LÄS MER: Rickard Olssons nya barnbesked med Giselle

Bara en tid innan bröllopet kom Rickard och Giselle ut som par i offentligheten men hade varit ett par betydligt längre än så. Idag bor paret tillsammans i Rickards hus som han haft sedan tidigare i Saltsjö-Boo. Men familjen har blivit betydligt större sedan flytten. Rickard har själv dottern Asta, 17, och Giselle har sönerna Noah och Sami sedan ett tidigare förhållande.

Asta bor varannan vecka hemma hos mamma Lena Larsson medan Giselles barn bor på heltid hos paret då deras pappa bor i Finland.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Rickard Olssons stora familjelycka

Efter 13 år tillsammans gick Lena Larsson och Rickard skilda vägar 2006. Att få ihop jobbet och livet som föräldrar tyckte Rickard till en början var svårt men menar idag att det går fint. Speciellt då han under förra året avsa sig uppdraget som programledare för Bingolotto. Tidigare har nämligen Rickard pendlat mellan Stockholm och Göteborg, där Bingolotto spelas in, men vill idag kunna spendera mer tid hemma med familjen.

– Nu vill jag vara här hemma med min familj, säger Rickard Olsson i Hänts egna intervjuserie A walk with the dog.

Att få den stora familjen att gå ihop har gått förvånansvärt bra menar Rickard och även fast det ibland kan vara en kamp att få de olika familjekulturerna att komma överens är han nöjd med vardagen.

– Det har gått väldigt bra faktiskt. Jag har alltid velat ha en stor familj och nu fick jag det, säger Rickard i programmet.

Relationen med dottern Astas mamma

Även relationen med dottern Astas mamma är något som Rickard ser på med värme. Trots att de många gånger haft konflikter med varandra är Rickard glad för att de bara har ett barn tillsammans.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

– Det är klart att det har varit ett jädra meck. Men jag är glad att vi bara hade ett barn tillsammans. Jag vet ju människor som har två eller tre barn tillsammans och kanske med två fruar. Då tänker jag bara ”hur fan får ni ihop det”.

Det största betyget på att det forna paret har fått det att fungera är dock dottern Asta som snart fyller 18 år.

– Det är klart att det har varit friktion, man skriker på varandra och knyter näven i fickan emellanåt. Men tittar man på resultatet, min dotter, så har det gått bra, säger Rickard Olsson i A walk with the dog.

LÄS OCKSÅ: Karl Fredrik om verkliga relationen med paret Mandelmann idag

SE OCKSÅ: A walk with the dog avsnitt 5: Laila Bagge och Roger Nordin

FOTO: TT/HÄNT