Richard Herreys nya bild får följarna att tappa hakan

Richard Herrey delar ofta med sig av vardagslivet på sociala medier.
Nu har han delat en bild som fått följarna att både häpna och tappa hakan.
– Härlig bild, hälsar en person i en kommentar.

Richard Herrey, 56, är bland annat känd för att vara en del av Herreys, som levererade superhiten Diggiloo Diggiley. Tillsammans med sina bröder tävlade han med låten i Melodifestivalen där de vann och fick representeras Sverige i Eurovision song contest, där de också vann! Texten till låten skrevs av Britt Lindeborg, melodin av Torgny Söderberg och låten i sin tur producerades av Anders Engberg och Torgny Söderberg.

Låten verkar aldrig gå ur tid, likadant med Richard som som oftast håller sig relevant i olika sammanhang. Under torsdagsmorgonen delade Richard en Instastory där man kan se honom i ett radiosammanhang. Men först en viktig hälsning till sina följare:

– Godmorgon. Det är en liten blåsig morgon idag, men hoppas du får en riktigt skön dag ändå, säger Richard Herrey i sin video och avslutar med:

– Nu kör vi, torsdag!

Richard Herrey på Instagram

FOTO: Instagram

Det var år 2012 som Richard fick upp ögonen för att arbeta med radio. Han arbetade då som programledare på nätterna i programmet Vaken på Sveriges radio. Fyra år senare, 2016, blev Richard Herrey morgonprogramledare för radiostationen StarFM (MTG-radio). Men där stannade han inte för evigt. 2018 började Richard arbeta på Radio Vinyl FM, och där verkar han trivas då han fortfarande jobbar kvar.

”Kommer fortfarande ihåg”

Men det är inte bara aktuella väderprognoser som kommer från Richard Herrey och hans Instagram-konto. Under onsdagskvällen delade han även en ny bild, en bild från förr, i flödet. Och vad det var uppskattat från följarna!

”För länge längesedan, jag kommer fortfarande ihåg när..”, skriver Richard Herrey till sin nya bild på Instagram.

Richard Herrey

FOTO: Instagram

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Följarna jublar över nya bilden

Richard har över 12 000 följare på Instagram som kommenterar och gillar artistens bilder dagligen. Även denna bild är följarna och fansen snabba på att kommentera och gilla.

”Åh ännu en fin bild på dig i flödet. Ni skulle fortsatt, våra idoler. Ni har fortfarande den statusen i mitt hjärta och själ”, skriver en följt av ett rött hjärta.

”OMG älskar håret! Härlig bild”, fyller en annan i.

”Söt liten kille”, kommenterar en tredje.

”Vilken fin bild”, konstaterar en fjärde person följt av ett rött hjärta.

Några svar har ännu inte kommit från Richard själv, men kanske man kan anta att allt smicker gjorde honom lite glad i alla fall?

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

LÄS GÄRNA: Simon Axelssons oväntade förvandling – efter viktraset i Farmen

LÄS GÄRNA: Marie Picasso vann Idol 2007 och försvann – bryter tystnaden