TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Efter Herreys kritik – gick på ”Allsång” tillsammans

10 aug, 2017 
AvHanna Nilsson
Det är bara drygt en vecka sedan artisten Richard Herrey gick ut med att han framöver kommer att ge sig in i politiken. En chock för många. Nu vill han bli en av de nya partikamraterna i Moderaterna. Sagt och gjort. Igår gästade han ”Allsång på Skansen” med Anna Kinberg Batra.
Annons

Det var många som ställde sig frågande till att Richard Herrey, 52, skulle in i politiken. Den forna Melodifestival”-vinnaren gästade nämligen i förra veckan ”Nyhetsmorgon” TV4, där han för första gången öppnade upp om sin passion för politiken. Enligt Richard själv har han deltagit i debatten på sociala medier länge och hoppas nu kunna bidra med sina tankar och åsikter. Till programledarna avslöjade han även i sändning vilket parti han vill tillhöra – Moderaterna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Moderaterna var ganska så givet ändå, sa han och fortsatte:

– Jag har fått ett väldigt varmt mottagande och är väldigt glad för det. Jag gillar Anna Kinberg Batra. Hon är en otroligt kompetent person.

Men, han diskuterade inte endast politik och sitt parti, utan nämnde även dess ledare i en desto mer kritisk form – något han tidigare även påtalat i en intervju, enligt TV4.

Han ska ha nämnt henne som att inte vara ”världens mest karismatiska”.

Annons

– Nej, det är hon ju inte, och det tror jag att de flesta håller med om, säger han och fortsätter:

– Det är ingen direkt hemlighet att hon inte är den mest karismatiska personen när hon pratar i rutan och kan verka lite stel och korrekt i sitt sätt, avslutar han.

Detta uttalande fick många att tvivla på om han ens skulle få tillhöra partiet eller kandidera för dem, men det dröjde inte särskilt länge innan Richard tillsammans med Anna Kinberg Batra, 47, syntes under tisdagens ”Allsång på Skansen” – båda två iförda blå kläder.

Profilerna var glada över att visa upp sig i varandras sällskap och var också snabba med att publicera bilder på dem tillsammans på sociala medier:

En glad Anna tillsammans med Richard.

Om det blir någon plats i riksdagen för Richard tillsammans med Batra återstår att se, men något krig dem emellan verkar inte ha utbrutit efter Richards uttalande i alla fall..!

 Foto: IBL, Instagram

 

Annons