LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Rennie Mirros ord om frun Ann och barnen Samson och Lee

19 maj, 2022 
Felicia Hovryd
Rennie Mirro
Skådespelaren och dansaren Rennie Mirro är känd för sin medverkan i Grease och Flashdance. Men vem är han privat? Läs här om Rennies fina ord om frun Ann och vad han helst hittar på med barnen Samson och Lee.
Annons
Gert Fylking om relationen till ex-frun TanjaBrand logo
Gert Fylking om relationen till ex-frun Tanja

Skådespelaren, dansaren och musikalartisten Rennie Mirro, 50, har varit med i uppsättningar så som Grease, Singin'n the rain och Flashdance the musical. 2020 var han programledare för Flirty dancing där singlar skulle finna kärleken genom att dansa och samma år ledde han Grammis tillsammans med Amie Bramme Sey.

Fina orden om frun och barnen

Rennie Mirro har sedan tidigare sonen Samson, 17, tillsammans med exfrun Åsa Engman.

Men efter skilsmässan hittade han kärleken i dansaren Ann Mirro, 36, under föreställningen till Flashdance. Idag har de dottern Lee, 5, tillsammans och förra året välkomnade paret sitt andra gemensamma barn till världen.

– Det känns fantastiskt att vara gift och att kunna samla släkt och vänner så här. Jag är inte mycket för midsommarfirande, men det här var det bästa någonsin!, sa Rennie till Aftonbladet.

Annons

Får Rennie välja vad som är det roligast att hitta på med barnen så blir svaret:

– Att laga mat tillsammans, berättar Rennie för Mama.

Relationen till halvsystern Sarah Dawn Finer

När Rennie hade sitt sommarprat i Sommar i P1 2018 berättade han att han blivit sexuellt utnyttjad som barn. Och efter sommarpratet så var inte halvsystern Sarah Dawn Finer, 40, sen med att hylla sin halvbror.

”En modig man, min bror Rennie Mirro. Jag är så stolt att han är just min bror. En inspiration på alla sätt. Idag har han gjort något igen annan tidigare har gjort med sitt Sommar i P1. Jag uppmanar alla, alla, alla, alla att lyssna på årets Sista sommarprat nästa Söndag den 19:e.”, skrev Sarah.

Syskonen Rennie och Sarah har bland annat gjort en julshow och radioprogrammet Jukeboxen i P4 tillsammans.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Anna Ericsson

Annons