Renée Nybergs starka ord till dottern Emma Zachrisson

Renée Nyberg & Emma Zachrisson

Tillsammans med tidigare maken Jan Zachrisson har Renée Nyberg dottern Emma Zachrisson.
Nu hyllar programledaren sin dotter efter att hon tagit examen.
” Så OBESKRIVLIGT imponerad och stolt över dig”, skriver hon.

Förutom att vara två av Sveriges mest hyllade tv-profiler är Renée Nyberg och David Hellenius även ett av Sveriges kändaste kärlekspar. I över 12 år har de varit äkta makar, och tillsammans har de också sonen Leo Hellenius. Men innan Renée träffade David var hon gift med Jan Zachrisson och tillsammans fick de barnen Emma Zachrisson, 25, och sonen Tom Zachrisson, 20.

Nu visar programledaren upp den okända dottern samtidigt som hon tillägnar henne ett par väl valda ord.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Renée Nyberg om kärleken till barnen – efter relationen med Jan Zachrisson

Renée och Jan gifte sig år 1995 men gick sedan skilda vägar åtta år senare. Men trots att deras äktenskap kanske inte slutade som de först hade tänkt sig fick de två fantastiska barn som Renée många gånger sagt att hon är så tacksam över. I en intervju med Expressen har hon bland annat berättat om den stora kärlek till barnen och lyckan över att de alla börjar bli vuxna.

– När jag fyllde 40 fick jag Leo, men levde samma liv som när jag var 29. När man fyller 50 då blir det inga fler barn, då blir det en ny tid i livet. Det här är första tiotalet efter 20 som innebär en ny slags liv. Barnen börjar alla bli lite större. Det blir ett roligare liv, hon då.

Casper Janebrinks ekonomiska oro

På Renées sociala medier publicerar hon främst inlägg som berör hennes arbete, och till skillnad från Leo har Emma och Tom inte synts i tv-sammanhang. Det är därför inte så många som har så bra koll på Renées barn och enda sedan 2013 har Emma aktivt valt att leva ett liv utanför rampljuset. Men om det är något vi vet är det att hon har studerat psykologprogrammet på Karolinska Institutet, och för någon vecka sedan kunde Renée dela med sig av den glädjande nyheten att hon nu tagit examen.

Renée Nybergs starka ord om dottern Emma – berättar om stora lyckan

Det är i ett inlägg på Instagram som Renée skriver om den stora lyckan. Under en bild på Emma skriver hon:

”Efter 5 års hårt slit på Karolinska Institutet tar hon idag EXAMEN och blir släktens första akademiker! Så OBESKRIVLIGT imponerad och stolt över dig! Du är den klokaste, roligaste och vackraste kvinna jag känner och du kommer att läka så många människor på din resa. Stort grattis älskade Emma!”

Och i kommentarsfältet är det många som hyllar dottern för det imponerande åstadkommandet. Däribland bonuspappa David och programledaren Kristin Kaspersen.

LÄS OCKSÅ: Starka reaktioner efter Jenny Strömstedts förvandling

LÄS OCKSÅ: Pernillas hyllning till Christian Bauer efter hjälpen med huset