LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Renée Nybergs pik mot David Hellenius – avslöjandet inför alla

09 feb, 2022 
Lovisa Ström
Renée Nyberg, David Hellenius
I senaste avsnittet av Renées brygga passade Renée Nyberg på att slänga iväg en tydlig pik mot sin make David Hellenius.
Läs här!
Annons
Edward af Sillén fick sparken efter hårda orden om Pernilla Wahlgren: “Allt raserade”Brand logo
Edward af Sillén fick sparken efter hårda orden om Pernilla Wahlgren: “Allt raserade”

Renée Nyberg och David Hellenius har båda blivit utsedda till Sveriges bästa programledare. De har arbetat på TV4 sedan många år tillbaka och är minst sagt folkkära, men de är inte bara kollegor till varandra. Sedan 13 år tillbaka är de även äkta makar.

Renée och David brukar ofta skämta om varandra och sitt förhållande i tv, och i senaste avsnittet av Renées brygga är det inget undantag.

Tv-profilens stora familjelycka – ska bli mormor

Renée och David har varit gifta i tretton år och tillsammans har de sonen Leo. Men från ett tidigare äktenskap med Jan Zachrisson har Renée även barnen Emma Zachrisson och Tom Zachrisson.

Och i en intervju med Titti Schultz i P4 Extra tidigare i år avslöjade Renée att familjen ska växa ytterligare. Hennes dotter Emma ska nämligen bli mamma.

Annons

Det var när Titti frågade vad Renée ser mest fram emot som hon svarade:

– Faktum är... Det jag mest av allt ser framemot, det är att jag ska bli mormor. Det känns helt overkligt, det kommer en till liten rackare i familjen.

Den nya familjemedlemmen beräknas komma till sommaren och familjen vet även bebisens kön, men väljer att hålla det hemligt.

Och om det är någon som är redo för att bli mormor så är det just Renée.

– Faktum är att för ett antal år sen sa jag att jag måste bli stark. Just för att jag ska kunna stå på Åreskutans topp för att kunna säga: ”Kom nu ungar så kör vi”. Just med barnbarnen, berättar hon i programmet.

Renée Nybergs pik mot David Hellenius

Men det är som sagt inte bara i familjelivet som det händer roliga grejer för paret. I vår syns de båda i tv-rutan som programledare för två framgångsrika program. David i Masked Singer och Renée i sitt egna program Renées brygga.

I senaste avsnittet av Renées brygga gästar Sven Göran "Svennis" Eriksson, Johanna Nordström och Mia Parnevik, och som vanligt bjuds det på så väl intressanta som djupa samtal.

Annons

Men i början av programmet passar Renée på att skicka en skämtsam pik till sin make. Det är när hon ringer Johanna Nordström som hon passar på att slänga en känga.

– Jag måste hämta Svennis så jag tänkte att du och Mia.. ser du den där lilla, gula båten som ligger vid bryggan? Den tänker jag att ni ska ta. Och juste, så är det viktigt att du drar ut choken när du ska starta motorn och att du sen trycker du in den igen när motorn är varm, för annars blir den sur, säger hon innan hon lägger till:

– Jag brukar kalla den för David ibland.

Annons