Renée Nybergs chock efter David Hellenius videoklipp i Hellenius hörna

Renée Nyberg och David Hellenius

Under söndagens specialavsnitt av Hellenius hörna har det blivit dags för David Hellenius att intervjua sin egen fru Renée Nyberg.
Vad Renée däremot inte är beredd på är det klipp som maken beslutat sig för att visa upp i tv-sändningen.
– Det här är hemskt. Nu kan ni byta kanal, säger Renée i programmet.

Renée Nyberg, 54, och David Hellenius, 46, är både populära profiler på TV4. Inte nog med att vara kollegor på kanalen är de dessutom man och fru.. Programledarparet gifte sig 2009 efter att träffats genom sitt arbete.

Härom veckan var det dags för galan Kristallen och efter att folket hade sagt sitt kammade Renée hem vinsten som årets kvinnliga programledare. Inte nog med det så fick hon ta emot priset tillsammans med ingen mindre än hennes egen make. Detta då David vann pris som årets manliga programledare. Lyckan var total och paret höll tillsammans ett känslofyllt tacktal.

Specialavsnitt av succéprogrammet

I Davids populära program Hellenius hörna bjuder han in kända gäster för att prata om allt och ingenting. Under söndagskvällen är det dags för en specialavsnitt av programmet då TV4 firar 30 år. I jubileumsavsnittet gästas David av Malou von Sivers, Sissela Kyle, Robert Gustafsson, Kristian Luuk – och dessutom sin egen fru Renée.

Hustruns medverkan visar sig göra David något nervös då han flertal gånger kommenterar hur han ska bära sig åt när det är dags att intervjua just Renée.

Davids plötsliga överraskning

När Renée slår sig ner i soffan börjar pikar snabbt utbytas mellan paret. Vad Renée däremot inte är beredd på är det klipp som David bestämt sig för att visa i TV4-programmet.

– Det blir ju ofta rätt, måste jag säga, när du är programledare. Det är sällan det blir fel. Det är liksom ordning och reda och du är påläst. Men jag har lyckats hitta ett litet klipp som inte har visats, det är ju bortklippt. Det är från Klassfesten och du har Ola Forssmed med, säger David Hellenius i programmet.

– Nej, nej, nej. David, nej, utbrister Renée och fortsätter:

– Det här är hemskt. Nu kan ni byta kanal.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Stora chocken över videoklippet

I klippet syns Renée under en allvarligare intervju med skådespelaren Ola Forssmed där hon frågar om hans mammas död.

– Min mamma? Hon lever, säger en förvånad Ola när han fått frågan av Renée.

När Renée själv förstår att hon rört ihop det ordentligt bryter hon fullkomligt ihop under inspelningen och lägger sig ner med armarna för ansiktet.

Tillbaka till nutid syns en generad och chockad Renée efter Davids beslut att spela upp klippet.

– Det där är det värsta jag har varit med om, säger Renée

Hellenius hörna sänds söndagar 20.00 på TV4 och TV4 play

LÄS OCKSÅ: Renée Nyberg kritiseras efter orden till prinsessan Sofia

LÄS OCKSÅ: Renée Nybergs barn Tom och Emma – så lever de idag

FOTO: TV4