renée nyberg

Därför saknades Renée Nyberg i Nyhetsmorgon – tvingades ställa in

Rene

Programledaren Renée Nyberg är just nu högaktuell med säsong 9 av Renées brygga.
Men när hon skulle gästa Nyhetsmorgon för att prata om den nya säsongen saknades hon plötsligt i studion.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Renée Nyberg om relationen till Karin Laserow
0:34

Efter reklamen: Renée Nyberg om relationen till Karin Laserow

(0:34)

Slå på ljud

Den folkkära programledaren Renée Nyberg, 56, har lett programmet Renées brygga i hela nio säsonger. Gästerna får som vanligt besöka programledaren
i skärgården där de njuter av fantastiska måltider och öppenhjärtiga samtal om livet.

Nu är den nya säsongen i full gång och nyligen sändes första avsnittet av succéserien. Då artisten Sanna Nielsen, författaren David Lagercrantz och skådespelaren Edvin Ryding anlände till den magnifika skärgårdsmiljön och Renées brygga.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Bluffen i Renées brygga – kanalens svar

Renée Nyberg har i flera år spelat in alla avsnitt ute i skärgården med en fantastiskt utsikt på samma brygga. Men något Hänt tidigare har uppmärksammat är att det faktiskt inte är Renées hus eller brygga som programmet spelas in på. Produktionen hyr fastigheten med boningshus, uterum och bryggor av en privatperson.

Huset och bryggan har varit en stor snackis genom åren och flera har undrat hur det egentligen ligger till. Exekutiva producenten Johan Janrell-Aspnäs har tidigare berättat att det inte är någon hemlighet.

– Det är ingen hemlighet att vi hyr hus och brygga över sommaren för att göra programmet.

Renée Nybergs nya hälsobesked – dök inte upp

Nyligen var Renée Nyberg med i Nyhetsmorgon för att prata om den nya säsongen. Men programledaren var inte på plats i studion utan var med på videolänk, något som sajten Nöjeslivet tidigare har rapporterat om.

– Hur mår du, vi trodde att vi skulle få ha dig här i studion? sa Maria Forsblom under sändningen.

Renée Nyberg berättade då att måendet inte har varit på topp på senaste tiden och att hon har haft olika virus som inte går över.

– Ja, det kanske hörs lite hur jag mår? Det har ju talats om någon slags ”perfect storm” och jag vet inte riktigt. Men jag tror att jag har fått den här perfekta stormen av vad det nu är, virus som flyger runt i världen. Jag tror att jag har allt och har haft det nu ganska länge, så jag vill inte komma och smitta ner er, sa Nyberg.

Programledarduon Martin Järborg och Maria Forsblom önskade då Renée en god bättring.

– Vi är tacksamma för att du inte kom hit, men vi hoppas att du snart mår bättre, sa kollegan Martin Järborg i Nyhetsmorgon.

Hänt har sökt Renée Nyberg för en kommentar.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN