LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Renée Nyberg plötsliga utseendeförändring – nya bilden visar

28 apr, 2022 
Renee Nyberg
Renée Nyberg är högaktuell med ett nytt program – samt en ny look.
Se bilden här!
Annons
Keyyos entré i Renées brygga: ”Ryssen kommer”Brand logo
Keyyos entré i Renées brygga: ”Ryssen kommer”

Renée Nyberg har jobbat inom tv-världen länge. Redan under början av 90-talet började hon jobba för TV4 och några år senare gick hon över till TV3 för att göra det egna programmet Renée.

Tv-profilen skulle dock återvända till TV4, mer bestämt under 2014. Den senaste tiden har tittarna kunnat se henne i bland annat Renées brygga – men nu är hon aktuell med ett helt nytt program.

TV4 har varit hemlighetsfulla kring det nya programmet men enligt Expressens uppgifter handlar det om ett kändistätt program där man ska hylla svenska stjärnor.

Inspelningarna är igång

Det är enligt Expressen Renée själv som har utvecklat formatet och det är även hon ska ska leda programmet, enligt uppgifterna till tidningen.

Annons

Inspelningarna är redan igång och det ska vara riktiga ”toppnamn" bland de medverkande i Renées kommande program.

Mycket mer än så är inte känt – men en makeupartist till programmet kan i alla fall avslöja en sak: programledarens nya look.

Renées utseendeförvandling

Det är makeupartisten Fanny Lagerwall som visar upp TV4-profilens förvandling samtidigt som hon berättar mer om det kommande programmet:

"Vi är just klara med ännu en Renée-succé. Ett helt nytt program ni kommer få se i höst, och det här kommer ni inte vilja missa!"

"Sen hur Renée lyckas bli vackrare och vackrare för varje år är bara det värt att sitta bänkad i höst för att se! Styling @sarabiderman Makeup @lumenesverige Nails @fridaselkirk".

Renée har färgat sitt hår betydligt mörkare än innan, samt testat på en ny sminkning.

Se bilden här:

Annons