LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Renaidas kärleksbesked med pojkvännen: ”I sommar smäller det”

15 maj, 2018 
AvStina Dahlgren
Efter mycket om och men blev Renaida Braun och Tim Lindholm äntligen ett par i höstas. Nu avslöjar hon vad nästa steg i relationen är.
Annons

Renaida Braun, 20, var en av de tävlande i Idol 2016. Hon hamnade då på en sjätteplats, men fick sin revansch när hon i år var med i Melodifestivalen och tog sig hela vägen till finalen. Under hela resan hade hon pojkvännen Tim Lindholm vid sin sida, och paret sågs pussas och mysa med varandra så ofta de bara kunde. Nu berättar Renaida att de är redo att ta nästa steg i relationen.

– Jag ska flytta in hos honom i sommar, avslöjar hon för Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Paret ska först resa till Turkiet i två veckor, men så fort de kommer hem är det dags för dem att äntligen få bo tillsammans.

– Jag flyttar in och hans rumskompis flyttar ut, så i sommar smäller det, säger Renaida och skrattar.

Hon berättar att de har känt varandra sedan högstadiet då de gick i samma klass, men de blev inte ett par förrän i höstas. När Renaida tävlade i Idol var han också på plats för att stötta, men då som kompis.

– Det är en så komplicerad historia men det var han som tog steget. Jag blev mer att ”va?”. Det var ju min bästa kompis. Men sen blev jag också kär, typ efter Idol.

Annons

I dag är de mer kära än någonsin och längtar efter att äntligen få flytta ihop på riktigt.

– Det känns jättebra, jättekul och jätteskönt att ta det här stegen nu, säger en exalterad Renaida och fortsätter:

– Jag har ju varit där typ hela tiden så det är nästan ingen skillnad. Nu ska jag bara flytta dit mina grejer så är det mer på riktigt.

Foto: IBL

Annons