TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Renaida om längtan efter barn: ”Skulle vilja ha en nu”

30 sep, 2018 
AvOla Brising
Renaida Brown längtar efter barn
Renaida Brown gjorde succé i Melodifestivalen i våras, nu berättar hon om kärlekslivet. Hon har precis flyttat ihop med kärleken och längtar redan efter barn.
Annons

Sångerskan Renaida Braun, 21, har precis flyttat hem till pojkvännen Tim Lindholm, 21, i en förort utanför Stockholm. De två har varit ett par sedan hösten 2017, men känt varandra ända sedan de gick på högstadiet. Under många år var de bästa kompisar, men vänskapen växte till någonting mera och hösten 2017 blommade det ut i kärlek.

– Det är en så komplicerad historia men det var han som tog steget. Jag blev mer att ”va?”. Det var ju min bästa kompis. Men sen blev jag också kär, berättade sångerskan för oss i våras.

När Hänt träffade Renaida på premiären av Tommy Körbergs, 70, föreställning Lola på Cirkus berättade hon bland annat:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är jättenära min syster. Hon har barn så det är jättemysigt att komma hem dit, och jag kan hjälpa till att vara barnvakt.

På frågan om hon själv funderat på att skaffa barn med Tim svarar hon:

– Nej. Inte än. Jag ska skaffa barn och de kommer att vara så söta, men inte än.

Annons

Hon tänker efter och förklarar:

– Egentligen skulle jag ju vilja ha en bebis nu, men det är så mycket jobb. Alltså, jag vet ju med min systers barn hur mycket jobb det är.

Sångerskan är på premiärföreställningen med sin egen mamma Helene Braun, 68, och Helene flikar in:

– Jag tycker hon ska vänta lite med det till hon är ordentligt mogen för att bli mamma. Först kan hon ju flytta in ordentligt, och bli lite större, så hon kan lära sig laga mat och sköta hushållet.

Under hösten kommer Renaida framför allt att fokusera på musikkarriären. Hon har precis haft sin sista konsert på sommarturnén och kommer att släppa en hel del nytt material de närmaste månaderna. Bland annat ett hemligt samarbete med en annan artist.

– Det är hemligt än så länge, så tyvärr kan jag inte avslöja vem det är, förklarar hon.

Se den hetaste snackisen i nöjesvärlden

Foto: IBL

Annons