LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Renaida Braun och Tobias Baders bakslag i Let's dance: ”Inte kunnat..”

06 maj, 2023 
Let's dance
Renaida Braun och Tobias Bader tävlar i Let's dance 2023.
Men när Hänt når dansparet kan de avslöja en skada som satt käppar i hjulet för veckans träningar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Under press med Let's dance-deltagarnaBrand logo
Under press med Let's dance-deltagarna

Det börjar närma sig final i Let's dance 2023 och vi går in i den åttonde veckan med endast fem danspar kvar. Ett av paren består av sångerskan Renaida Braun, 25, som dansar tillsammans med Tobias Bader, 37.

När Hänt pratar med paret kan de avslöja att veckan inte riktigt gått som planerat, då en allvarlig skada har satt ordentliga käppar i hjulet.

– Jag har inte kunnat dansa, så vi ligger lite efter, säger Tobias.

Renaida Braun och Tobias Bader om skadan: ”Har så ont”

Renaida och Tobias förklarar att det i själva verket var glädjen av att ha gått vidare från förra veckan som orsakade skadan.

– Vi var så glada, så jag bar Renaida in till greenroom och påvägen upp för den trappan så knäckte det till i ljumsken. Så jag slängde henne på golvet och ramlade, säger Tobias och fortsätter:

– Så jag kunde inte gå varken söndag kväll eller måndag, tisdag. Så då fick vi bara försöka tänka steg.

Alla danspar har torrep på torsdagar, vilket är två dagar innan det är dags för livesändning. Men paret förklarar att det inte blivit speciellt mycket träning inför det.

Annons

– Igår kväll var första gången vi provade allting i dansen, och i dag körde vi torr-rep liksom! Man har så ont så man vill inte förvärra det, säger Tobias.

Renaida och Tobias avslöjar – har anpassat dansen: ”Tagit bort...”

När kunde ni börja träna inför lördagens program då?

– Egentligen i tisdags, då markerade Tobias och sa gör så här, och kunde bara visa lite steg, säger Renaida.

– Vi har inte kunnat köra igenom det tillsammans med de lyften som jag hade tänkt och så, för det har gjort så ont. Men nu har vi två dagar kvar där vi förhoppningsvis kan träna, säger Tobias.

Han förklarar att det i dagsläget bara gör ont i vissa lägen, så paret har nu anpassat dansen efter skadan så att det ska gå att genomföra. Bland annat har de tagit bort ett lyft som varit för svårt.

FOTO: TV4

Annons