AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Renaida Braun är sjätte deltagaren i Let's dance – avslöjar i Efter fem

03 feb, 2023 
Let's dance
En Idol-profil i Let's dance?
Ja, varför inte!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Renaida Brauns pik till Idol- jurynBrand logo
Renaida Brauns pik till Idol- juryn

Bara om någon månad drar den nya säsongen av Let's dance igång. Programmet där kända profiler ska försöka dansa sig till den prestigefulla glasskon – vilket TV4-tittarna älskar att följa.

Så, vilka får vi se i år? TV4 gillar att hålla mystiken kring vilka årets deltagare blir och hittills har de släppt: Charlotte Kalla, Tone Sekelius och Rickard Sjöberg, Nilla Fischer och Johan Jureskog. Nu har de även avslöjat den sjätte!

Renaida Braun blir den sjätte deltagaren

Det är ingen mindre än Idol-profilen Renaida Braun som blir den sjätte deltagaren att avslöjas. Det är i Efter fem som hon säger:

Annons

– Jag ska vara med i ”Let’s Dance”! Jag har ju sagt att jag är jättebra på att dansa, sen har jag ju sett klipp från när jag var liten och det stämmer inte alls. Och i mello ville jag ha sex utav proffsdansarna och då ville jag ju dansa med dem. Då insåg jag att inte alls var på deras nivå.

Till Hänt skriver Renaida:

”Jaaaaaaaaaa! Så kul!!! Ska bli jättespännande, är superpirrig”.

Renaida Braun
Renaida.
Annons