ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Relationen mellan Hannah och Magdalena Graaf stoppar serien: ”Mer drama”

22 okt, 2023 
Systrarna Graaf
Magdalena Graaf och Hannah Graaf hade tidigare en gemensam serie.
Nu berättar Magdalena för Hänt om varför relationen mellan de två sätter käppar i hjulen för en ny säsong.
– Det blev en säsong, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vad äter du när...: Hemma hos Magdalena GraafBrand logo
Vad äter du när...: Hemma hos Magdalena Graaf

År 2019 kom glädjebeskedet att systrarna Magdalena Graaf, 48, och Hannah Graaf, 45, skulle göra comeback. Denna gång var det dessvärre inte som artister utan i den alldeles egna realityserien Systrarna Graaf.

I serien fick vi följa systrarna och deras familjer men det blev bara en säsong innan den försvann från tablån.

Magdalena Graaf om varför hennes och Hannahs serie lades ner: ”Mer drama”

Under inspelningarna av Hänt:s serie Vad äter du när...? berättar Magdalena om hur relationen till Hannah ser ut idag och varför systrarnas gemensamma program aldrig fick någon fortsättning.

Annons

– Det var jättekul verkligen, barnen säger än idag att de vill att vi ska göra serien igen. Jag tror den var för snäll, folk tänkte att det skulle vara mer drama med mig och Hannah men så var den väldigt snäll. Så det blev en säsong, vi måste kanske hitta på mer, mer galenskaper, säger Magdalena till Hänt.

Vad betyder det att ha din syster som du både umgås med och ändå har jobbat med?

– Vi gör väl inte jättemycket ihop men vi har barn i samma åldrar så det blir att vi hänger mycket. Hennes dotter Vida är bästa kompis med Charlie så det är väldigt mysigt.

Annons

Hannah Graafs nya relation och Magdalenas uppbrott

Mycket har hänt i Hannah och Magdalenas liv på senaste. I september bekräftade Hannah för Hänt att hon och exmaken Peter Karyd, 47, blivit ett par igen, detta efter att gått skilda vägar 2018.

För Magdalenas del har det dessvärre sett annorlunda ut på kärleksfronten. Samma månad meddelade nämligen Magdalena och tidigare fästmannen Louie Marti, 45, att de gått isär.

”Magdalena har inga känslor kvar för mig så då får det bli att vi är familj och vänner istället”, skrev Louie i ett meddelande till Hänt när uppbrottet offentliggjordes.

FOTO: TT

Annons