ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Magdalena Graaf och Louie Marti har gjort slut: ”Vi är för olika”

27 sep, 2023 
Relationen mellan Magdalena Graaf och Louie Marti har gått upp och ner.
Nu bekräftar paret för Aftonbladet att de gjort slut igen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hannah Graaf bekräftar stora kärlekslyckan med Peter KarydBrand logo
Hannah Graaf bekräftar stora kärlekslyckan med Peter Karyd

SDet var år 2020 som kärlekssagan mellan Magdalena Graaf, 47, och Louie Marti, 45, började. De blev snabbt ett par och i oktober 2021 friade Louie till Magdalena på ett kebabställe i Stockholm.

Kärleken mellan de två sprudlade, men fick ett abrupt slut då de under hösten 2022 kom med det plötsliga beskedet att de gått skilda vägar. Men tidigare i år, närmare bestämt i April, kunde paret bekräfta att de återigen var förlovade.

Men nu möts vi dessvärre återigen av ett dystert besked – Magdalena och Louie har gått isär.

Magdalena Graaf och Louie Marti har gjort slut – avslöjar beslutet: ”Varit slut länge”

Det är för Aftonbladet som Magdalena avslöjar splittringen.

”Det har varit slut länge. Vi försökte nog bara för att vi hade serien ”Typiskt romer” tillsammans. Men det var som att blåsa liv i fuktigt virke. Men tja, vi försökte. Men vi är för olika och passar bäst på skilda håll.”, skriver hon i ett sms.

Annons

”Todo tiene su final”, skriver Louie vilket betyder ”allt har sitt slut” på spanska.

Vidare skriver han:

”Jag kommer vara där för henne och små pojkarna när och om jag behövs. Så länge de vill. Det kommer ta långt tid innan jag börjar dejta då det finns känslor kvar för Magdalena.”

Louie Martis egna ord om uppbrottet: ”Hon har gått vidare”

När Hänt når Louie kan han berätta mer om uppbrottet.

”Allt går att reparerar så länge det finns känslor kvar. Jag är den gamla skolan jag lagar trasiga saker. Men allt har sitt slut.”, skriver han i ett meddelande.

Louie förklarar att de två alltid kommer finnas kvar i varandras liv.

”Magdalena har inga känslor kvar för mig så då får det bli att vi är familj och vänner istället. Jag älskar även hennes familj hennes barn, de små Louie och Charlie är favoriterna.”, skriver han och fortsätter:

”Sen har jag god relation till hennes far och mor och syster. De är så speciella så det är svårt att leva utan. Det får bli att vi är vänner bara, jag är glad att hon har gått vidare så länge hon är lycklig så är jag.”

FOTO: TV4Play

Annons