BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Rebecka Nilsson ”Ribecka” och Martin Knutsson har blivit föräldrar

18 jun, 2023 
AvHanna Bolander
Rebecka Nilsson och Martin Knutsson har blivit föräldrar!
Nu visar de upp dottern för första gången.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

6 kändispar som fått barn i hemlighetBrand logo
6 kändispar som fått barn i hemlighet

Tv-profilerna Rebecka ”Ribecka” Nilsson, 29, och Martin Knutsson, 30, har blivit föräldrar för första gången!

Ribecka blev känd efter att hon medverkade i ”Ex on the beach Sverige” som sändes 2017. Hon var en av de första deltagarna som klev in i huset och höll sig kvar till slutet.

Även Martin är känd från TV, men från ett annat program. Han var en av deltagarna i realityprogrammet ”Are you the one” på TV3 som sändes 2018.

Hur Rebecka Nilsson och Martin Knutsson träffades

Paret hittade varandra 2018 och har hållit ihop sedan dess. Ribecka har tidigare berättat för Hänt om deras kärlekshistoria.

– Jag hånglade med hans kompis på ett dansgolv under en utekväll, och sen så träffade jag på samma gäng helgen efter och tyckte att Martin va råbabe, så jag bytte till han istället. Ingen av oss var ute efter något seriöst i början men sen blev vi båda dunderkära, sa hon då.

Annons

Kärleken håller i sig, men mycket har hänt sedan Martin och Ribecka fann varandra för fem år sedan. De har bland annat skaffat en kärlekstatuering som minne för första gången de träffades.

– Askul historia. Vi var hos Martins syster på efterfest och hon har en tatueringsmaskin, så på fyllan skulle vi tatuera varandra och vi fick inte veta vad den andra gjorde innan båda var klara liksom, så gjorde vi precis samma sak – 18.02.11, berättade Ribecka för Hänt i en tidigare intervju.

Martin Knutsson och Rebecka Nilsson bor i en bil

Paret bor sedan en tid tillbaka ute på vägarna – i en ombyggd van. De har visat upp livet i bilen på Instagram och de planerar att bo kvar som nyblivna föräldrar. Ribecka har delat med sig av en bild på var deras bebis ska sova på sin story på Instagram.

Rebecka nilsson barn
Här kommer Rebecka Nilsson och Martin Knutssons barn att sova.

Rebecka Nilsson och Martin Knutsson har blivit föräldrar

Nu har paret äntligen välkomnat deras lilla dotter till världen. Det är i ett Instagram-inlägg som Rebecka delar med sig av lyckan och visar upp Solvej.

”Världens finaste mest perfekta Solvej föddes 18/6 02.24”, skriver Rebecka.

FOTO: YOUTUBE, INSTAGRAM

Annons