TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Rebecca Stellas lyckobesked: Har blivit mamma: "Vi gjorde det!"

03 feb, 2018 
AvJohanna Bladh
Rebecca Stellas glädjebesked till sina följare: hon har blivit mamma!
Annons

Rebecca Stella, 31, tog över programledarrollen för Paradise Hotel när Malin Gramer gick på mammaledighet.

Men i augusti avslöjade hon för sina följare att hon tagit efter Gramer, och också väntade barn tillsammans med sin fästman Manny Dion!

Det var på sin instagram som hon la ut en bild på bebiskulan.

Efter det har hon förgyllt sina följares vardag med massvis av bilder på sin lilla bebismage som hela tiden har blivit större. Hon har också avslöjat att graviditeten kom till först efter andra försöket, under en intervju i Fyllepodden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag beställde upp två graviditetstest till vårt rum. På det första fick jag upp två streck och tänkte ”Helvete. Men jag kan ju inte vara gravid?” Så då gjorde jag det andra testet. Det var digitalt och tog en minut där det stod och blinkade innan man fick veta som det var jag eller nej. Det var den absolut längsta minuten i mitt liv.

Efter den superlånga minuten kom beskedet.

Annons

– Det blev ”Yes” där. Och då var det ju självklart. Jag var gravid, berättar hon i podden.

Under januari har TV3-profilen hela tiden räknat ner till dagen för födseln av bebisen. Och den första fredagen i februari avslöjar hon att dagen äntligen kommit – hon åkte in till sjukhuset för att föda.

På lördgasmorgonen får följarna äntligen se den första bilden av mini-Stella. I ett instagraminlägg avslöjar Rebecca att hon numera är mamma åt en liten pojke. Även hennes sambo och fästman Mandy delar med sig av nyheten och avslöja att pojken ska heta Dion Anastasios.

Stort grattis önskar vi på Hänt.se!

Annons