LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Rebecca Stella svarar på kritiken – efter orden om färgerna på sminket

23 nov, 2020 
Rebecca Stella
Rebecca Stella har fått möta en hel del kritik efter sitt svar om det begränsade utbudet i färger på sina concealers.
Nu bemöter hon kritiken.
Annons
Rebecca Stellas förvandling genom årenBrand logo
Rebecca Stellas förvandling genom åren

Framgången och sminket går hand i hand för Rebecca Stella, 35. Hennes smink säljer så bra att hon öppnat en pop up-store mitt på Stureplan. Invigningen hamnade i lite blåsväder då restriktionerna från Folkhälsomyndigheten, kring coronaviruset och dess spridning, inte riktigt verkade följas till punkt och pricka.

Men där drog stormen inte över helt, Rebecca har nämligen hamnat i blåsväder igen.

I helgen delade hon en story på Instagram där hon snackade om smink. Hon har fått frågan om hur det kommer sig att de inte har fler färger på deras concealer som säljs och svaret var simpelt från Rebeccas håll.

– Det här kanske ingen säger till er, men sanningen är den att mörka färger säljer typ knappt, säger Rebecca Stella i en Instagram story, som finns sparad på Bloggbevakning, som i helgen uppmärksammade händelsen.

Detta väckte en hel del uppståndelse och frågor, vilket ledde till en del kritik mot Rebecca Stella.

Rebecca Stella på röda mattan.
Rebecca Stella på röda mattan.

Rebecca Stella bemöter kritiken: ”Jag ångrar”

På sin Instagram har nu Rebecca Stella valt att bemöta all den kritik hon fått.

Annons

”Till er som med rätta har reagerat eller blivit sårade: Jag ber om ursäkt för min klumpiga och ogenomtänkta kommentar på Instagram Stories häromdagen om vårt sortiment av concealers Många har reagerat på att vi bara har tre färger och saknar mörka toner och på sättet jag uttryckte mig på när frågan kom på tal”, skriver Rebecca på Instagram och fortsätter:

”Jag ångrar att jag uttryckte mig på det sättet och är ledsen för att ha gjort människor upprörda och besvikna. Jag förstår att jag har ett ansvar och en makt och vill använda min position till att inkludera istället för tvärtom”.

Rebecca Stella bjuder även in fler av de som kritiserat henne för att komma med feedback till varumärkets produkter och marknadsföring.

Hon berättar även att de snart lanserar en serie nya foundations med bättre mångfald av färger, något som varit planerat sedan en lång tid tillbaka.

”Kampen för svartas rättigheter inom skönhet och andra områden är otroligt viktig, och jag lovar att vi ska fortsätta utbilda oss och göra bättre ifrån oss”, skriver Rebecca Stella.

Hon passar även på att tacka alla som hört av sig med konstruktiv kritik, och meddelar att hon tar det till sig och ser fram emot allt hon kan göra bättre.

FOTO:

Annons