Rebecca Stella i tårar – efter sveket från bästa vännen

Rebecca Stella berättar nu öppet om hur hennes vän valde att säga upp kontakten med henne. ”Jag varit gravid och fått barn, hon har inte ens sagt grattis”, säger hon i tårar.

I podcasten Rebecca Stella och Vanessa – Nu börjar livet pratar Rebecca Stella, 32, och hennes podpartner Vanessa Lindblad om att göra slut med vänner. Rebecca avslöjar då att hon blivit rejält dumpad av en vän som hon inte vill nämna med namn.

– Jag drog in henne i en grej som jag ångrar bittert, säger Rebecca.

Hon berättar att de drev ett projekt tillsammans, men vill inte berätta vad då hon inte vill att personen i fråga ska pekas ut. Hon säger att hon gjorde allt för att rädda sin kompis när de båda två hamnade i trubbel.

– Jag har ju försökt skicka mail för att bevisa att jag har gjort allt för att rätta till det här. Jag har även satt mig själv i trubbel. Jag har gjort allt för att hon inte ska vara i den här situationen. Men hon säger att jag borde ha räddat henne tidigare. 

Hon kan inte hålla tårarna tillbaka när hon berättar hur mycket den före detta vännen har betytt för henne.

– Vi har haft så jävla kul ihop, det har varit som en systergemenskap verkligen.

Rebecca har försökt att ta kontakt med henne både via mail och sms men det enda svar hon har fått är att kompisen inte vill ses. Hon tror att det kan vara så att personen i fråga har haft andra saker som irriterat henne under de många åren av vänskap. Eftersom att hon inte vill ses och reda ut det har Rebecca aldrig fått någon chans att försvara sig.

– Det gör så ont i mig att veta att hon inte har värderat vänskapen lika högt som jag har gjort. Jag vet att det är töntigt att sitta här och gråta över en kompis, men jag känner mig så jäkla maktlös i att hon bara inte vill.

Rebecca har nu lärt sig en läxa och säger att hon borde ha lyssnat på de som sa att man inte ska blanda vänskap och business.

– Nu när jag varit gravid och fått barn, hon har inte ens sagt grattis.

– Jag är ingen dålig kompis, jag är ingen dålig människa. Jag förtjänar inte att få kalla handen på det sättet, säger Rebecca Stella.

Rebecca Stella Simonsson hade precis slagit igenom med gruppen Sunblock. Här poserar hon och bandkollegan Pernilla Lundberg med gitarrer på golftävlingen Christos Masters i augusti 2006.

2011 var Rebecca Stella nattklubbschef på Hells Kitchen.

2014 ledde hon Studio Paradise med Salvatore Salvan Scappini.

Rebecca Stella var med i Let's dance i TV4 2015.

Rebecca Stellas bild får massiv kritik av följarna.

HETAST PÅ HÄNT TV: LANCE HEDMAN GRAAF om tuffa uppväxten: “De var så elaka”

LÄS OCKSÅ: Rebecca Stella avslöjar allt om mötet med Beyoncé: ”Så ljuvlig och harmonisk”

LÄS OCKSÅ: Rebecca Stellas oväntade skönhetsingrepp: ”Sprutar in det”

Foto: IBL