TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Rebecca Stella i stort kroppsbråk med fotbollsfru: ”Jävligt irriterad”

29 maj, 2018 
AvAgnethe Alm
Rebecca Stella är i bråk om sin kropp med John Guidettis fru Sanna Dahlström.
Nu rasar Rebecca Stella över den skarpa kritik som hon fått av fotbollsstjärnan John Guidettis flickvän Sanna Dahlström.
Annons

I februari födde Rebecca Stella, 32, sitt och pojkvännen Manny Dions första barn, lilla sonen Dion. Förlossningen blev tyvärr komplicerad och under kejsarsnittet förlorade programledaren och bloggerskan känseln i benen och drabbades av panik.

Men Rebecca återhämtade sig snabbt och knappt två veckor efter förlossningen visade hon upp sin kropp på Instagram. Bilderna som Rebecca Stella lade ut på sig själv efter förlossningen hyllades av många, men möttes också av kritik från de som tyckte att hetsen att komma i form efter en graviditet är ohälsosam och definitivt ingenting man ska uppmuntra till.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Även nu, tre månader efter förlossningen, får Rebecca Stella kritik över hennes val att lägga ut bilder på sig själv så kort efter födseln. I podcasten Rebecca Stella & Vanessa – nu börjar livet, som Rebecca har med vännen Vanessa Lindblad, ryter Rebecca ifrån efter att Sanna Dahlström, flickvän till fotbollsstjärnan John Guidetti, klankat ner på henne i podden Livet på läktaren.

Annons

– Jag har verkligen älskat den podden och jag har lyssnat typ nästan varje vecka. Men i avsnittet som heter ”Vi är bäst när det gäller” så var det inte så trevlig stämning, säger Rebecca Stella.

Rebecca Stella spelar upp klipp från Livet på läktaren, som drivs av Maja Nilsson och Sanna Dahlström. I början av avsnittet pratar Maja och Sanna om vikten av att få vara som man själv vill och se ut som man vill utan att någon annan ifrågasätter det. Men lite senare tar avsnittet en vändning som chockerar Rebecca. Sanna Dahlström börjar prata om Rebecca Stella och bloggerskan Alexandra Bring och menar att de bidragit till en kroppsstress genom att lägga upp bilder på sig själv efter sina förlossningar.

– De lade inte upp någonting om träning. De lade upp en bild på deras kroppar, hur de såg ut. Typ ”postpartum två veckor”. Men de första två veckorna tränar man inte, så det där har du inte tränat dig till utan du har bara en sådan kropp. Och det tror jag skapar någon slags stress inom andra människors huvuden som ser det. För folk tror att det är så man ska se ut, vilket inte är rimligt, säger Sanna Dahlström i avsnittet.

Annons

Kritiken tog hårt på Rebecca Stella som nu ryter ifrån.

– Jag skulle vilja backa bandet och dra i bromsen lite. Fick man inte se ut som man ville? Skulle man inte sluta sitta och hetsa om hur andra ser ut? Hela första delen i deras avsnitt handlar om just det. Och sedan övergår avsnittet till att vi, alltså jag och Alexandra Bring, inte kan lägga upp bilder på hur vi ser ut. Jag förstår inte logiken i det, säger hon och fortsätter:

– Det går emot allting de har sagt innan. Allting. De kan slänga hela avsnittet, för det är en sådan dubbelmoral.

En hörbart irriterad Rebecca fortsätter att ifrågasätta påhoppet:

– Sedan säger hon att vi inte har tränat oss till våra kroppar. Jag har tränat jättemycket i mitt liv. Det är en av anledningarna till att det är lättare att gå tillbaka till sin ursprungsvikt. Alexandra Bring, som hon nämner, hennes karriär är träning. Hon är en fitness-tjej. Och sedan så säger hon att det inte är rimligt. Här blir jag jävligt irriterad. För mig är det orimligt att hon ska sitta och berätta vad som är rimligt och orimligt i ett avsnitt som ska handla om att inte bestämma hur andra ska se ut.

Annons

– Jag har diggat de två som fan, verkligen. Jag har tyckt att Sanna har varit svinskön. Men efter det här så… alltså om de bara ska hata på det där sättet. Jag tycker inte att det är kul längre liksom, säger Rebecca Stella.

FOTO: IBL, Stella

Annons