Rebecca Stellas kärlekslycka – här är hennes 3 bröllopsklänningar

Rebecca Stellas bröllop

Nu är Rebecca Stella och hennes Manny Dion äkta makar. I en pampig kyrka i Los Angeles sa de ja till varandra framför vänner och familj. Här är brudens samtliga tre bröllopsklänningar.

Rebecca Stella, 33, syns just nu i tv-rutan då hon är programledare för dokusåpan Paradise hotel på TV3 och Viafree. Men den senaste tiden har hennes största fokus varit på något annat: nämligen hennes bröllop.

För två år sedan förlovade sig Rebecca Stella med sin kärlek Manny Dion, mer exakt den 24 augusti 2017.  Då postade Rebecca Stella en bild på sitt ringfinger på Instagram och avslöjade förlovningen med sin musikproducent Manny.

”Jag sa ja!!!!”, skrev hon då till bilden.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Därefter har Rebecca Stella delat med sig av sina bröllopstankar i både sociala medier, intervjuer och i sin podcast Rebecca Stella och Vanessa – Nu börjar livet!. I podcasten som hon har tillsammans med sin vän Vanessa Lindblad berättat att tanken var att paret skulle gifta sig nu i sommar men då tiden blev knapp valde paret att skjuta på bröllopet till den 6 september istället.

Tre bröllopsklänningar av en svensk designer

Bröllopet anordnas i en av de mest pampiga kyrkorna i Los Angeles.

– Festen efteråt blir i en gammal katolsk kyrka som gjorts om till festlokal, sa Rebecca Stella i en intervju med Aftonbladet.

Hon berättade även att hon kommer att bära tre olika klänningar dagen till ära, designade av en svensk designer. Egentligen hade hon velat ha fyra, men till sist satt hon stopp för sig själv.

– Jag kom på att det enda jag hade gjort under mitt bröllop hade varit att byta om, så jag hoppade den sista, sa hon.

Rebecca Stellas första bröllopsklänning i kyrkan

Igår var då äntligen den stora dagen kommen. Instagram fylldes av inlägg där programledarens fans spänt satt och väntade på att få se klänningarna. Att bröllopet ägde rum 00.30 svensk tid stoppade såklart inte de mest hängivna följarna. Först ut var klänningen som bruden bar i kyrkan. Tidigare hade Rebecca Stella avslöjat att bara underkjolen till klänningen vägde cirka 20 kilo.

Rebecca Stellas underkjol till bröllopets första klänning

Underkjolen till den första klänningen vägde cirka 20 kilo…

Flera av gästerna i kyrkan la ut bilder från kyrkan och själva vigseln. Där kunde man se att Rebecca Stellas första klänning var en spetskreation med v-formad urringning och ett gigantiskt släp. En av gästerna avslöjade även att den bestod av hela 80 000 (!) kristaller.

Rebecca Stella gifter sig med Manny Dion
Rebecca Stellas klänning bestod av 80 000 kristaller
Rebecca Stella, Manny Dion och sonen Dion efter bröllopet

Det krävdes hela fem personer för att hjälpa bruden ut ur kyrkan efter vigseln. Som tur var hade Rebecca Stella nio tärnor som kunde turas om om att bära släpet. En av tärnorna var bland annat en annan populär programledare, nämligen Gina Dirawi, 28.

Två bröllopsklänningar till festen efteråt

När det väl var dags för den stora bröllopsfesten hade Rebecca Stella bytt om till bröllopsklänning nummer två. Den såg betydligt lättare ut än den första, satt lite snävare på kroppen och hade en hög slits på sidan.

Rebecca Stellas andra bröllopsklanning
Rebecca Stella sitter på en tron på bröllopsfesten
Rebecca Stella gifter sig med Manny Dion

Här hade hon även valt att byta ut hästsvansen som hon bar i kyrkan till utsläppt hår.

Rebecca Stellas sista bröllopsklänning

Lite senare in på festen byttes även klänning nummer två ut. Om den första var så tung att det krävdes fem personer för att hjälpa bruden ut ur kyrkan, så var det här antagligen den klänning som vägde minst. Även bröllopsklänning nummer tre hade en hög slits men överdelen bestod istället av tygremsor som slingrade sig runt om brudens kropp.

Rebecca Stellas tredje bröllopsklänning

Hur mycket respektive klänning kostar har Rebecca Stella ännu inte avslöjat.

FOTO: Instagram

Av: Alice Göransson och Stina Dahlgren