TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Rebecca Stellas besked om Paradise hotel efter hälsoproblemen

07 aug, 2019 
AvAgnethe Alm
Rebecca Stella ger nytt besked om Paradise hotel.
Nyligen förklarade Rebecca Stella att hon behövde sluta jobba helt för hälsans skull. Men nu ger hon besked om nästkommande Paradise hotel-säsonger – om än ett något mystiskt sådant.
Annons
Rebecca Stella ryter ifrån till Jesper efter fusket: ”Ett gång till och du åker ut härifrån”Brand logo
Rebecca Stella ryter ifrån till Jesper efter fusket: ”Ett gång till och du åker ut härifrån”

Rebecca Stella, 33, gjorde debut som programledare för TV3:s populära dokusåpa Paradise hotel 2017 när hon hoppade in som vikarie för den dåvarande programledaren Malin Gramer, 41. När Malin valde att tacka för sig fick Rebecca återigen chansen att leda programmet – och svaret blev ett klart ja från hennes sida.

– Även om jag lever ett busy life som mamma och med mina företag tvekade jag inte en sekund när jag fick frågan om att leda nästa säsong, sa Rebecca Stella vid TV3 till Aftonbladet i höstas.

Sedan Rebecca Stella tog över stafettpinnen har hon hunnit spela in tre säsonger av programmet, varav en All stars-säsong. Men i början av juli gav hon dystra besked om sin hälsa. Så pass dystra att hon tvingades sluta jobba.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Rebecca uppsökte läkare på grund av magproblem och fick samtidigt dra ut flera visdomständer. Hennes röst började spöka och hon vädjade till lyssnarna om hjälp.

Rebecca Stellas oro efter läkarens ord

Flera månader senare berättade Rebecca i ett nytt avsnitt av podcasten att hon fortfarande inte fått bukt med sin mage. Till sist genomgick hon en koloskopi, för att få reda på vad som var fel – och läkarna gjorde då en oroväckande upptäckt.

Annons

– Där så såg de att jag hade något slags sår, sa Rebecca Stella i podden.

Under undersökningen gjorde läkaren ett prov, som skulle bli avgörande för Rebecca Stellas skull. Antingen skulle det visa sig vara någon form av infektion och då skulle det bli en snabb och smärtfri behandling. Om inte, skulle hon behöva förändra sin livsstil.

– Är det så att vi inte hittar någonting på de här proverna så kommer det här vara en långsiktig grej och då kommer du behöva ändra din livsstil, var de orden läkaren sa, berättade Rebecca i podden.

Rebecca Stella anser inte själv att hennes livsstil är speciellt utmärkande, men medgav i podden att hon stressar mycket. Efter läkarens ord konstaterade hon:

– Jag kommer behöva sluta jobba helt och hållet, säger Rebecca Stella.

Efter hälsoproblemen – nya beskedet om Paradise hotel

Men trots orden om pausen i arbetet ger nu Rebecca Stella besked om nästkommande Paradise hotel-säsonger. I en frågestund på Instagram story frågar en nyfiken följare om hon kommer fortsätta som programledare för programmet. Och Rebecca svarar kryptiskt:

”Kanske hihi”.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Fredrik/FICTIONAL ROOM/Viafree

Annons