LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Rebecca Stella har fått sitt andra barn – avslöjar könet

14 aug, 2023 
Frida Eklöf
Rebecca Stella
Rebecca Stella och maken Manny Dion har fått en dotter!
På Instagram berättar hon om lyckan efter den tuffa kampen att bli gravid.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nicole Falciani om att ta över efter Rebecca Stella: "läskigt"Brand logo
Nicole Falciani om att ta över efter Rebecca Stella: "läskigt"

Influencern och entreprenören Rebecca Stella, 37, bor till vardags i Los Angeles tillsammans med maken Manny Dion och sonen Dion.

Rebecca har varit öppen på sina sociala medier om den tunga kampen att bli gravid med ett andra barn. Hon har öppenhjärtigt berättat om IVF-resan som paret gjort.

Rebecca Stella har fått sitt andra barn – berättar om lyckan

I en video på Instagram visade hon upp deras IFV-resa, där hon i slutet visade upp ett positivt graviditetstest samt ett ultraljud.

Och nu kan Rebecca och Manny äntligen titulera sig som tvåbarnsföräldrar.

”Välkommen till världen vår fina lilla tjej, du är helt perfekt!Bara timmar efter min babyshower så gick vattnet och vår dotter bestämde sig för att komma tre veckor för tidigt – den största och mest fantastiska överraskningen.Vi är otroligt glada och vår familj är nu komplett!”, skriver Rebecca i ett inlägg på Instagram.

Rebecca Stellas ord om den tuffa gravidkampen

När Rebecca blev gravid med sonen Dion lyckades de på andra försöket, något som gjorde att hon tog för givet att det skulle vara lika enkelt med det andra barnet. Men riktigt så blev det inte. Det var förra sommaren som hon delade med sig av kampen att bli gravid igen.

Annons

– Det var meningen att den här videon skulle bli en video där jag berättar att jag är gravid. Jag tänkte vänta till 3 månader, för då brukar man ju veta att man oftast får behålla barnet, men tyvärr så gick det inte så bra för mig den här gången, har Rebecca tidigare berättat i en video på Youtube.

Anledningen till att Rebecca har delat med sig av sin historia är för att hon vill hjälpa andra.

– Det här är så tungt, jag har försökt så länge. Jag har hela tiden tänkt att jag ska berätta för att jag vet att det är så många som går igenom liknande grejer och jag vill att ni ska veta att ni inte är ensamma, har hon tidigare berättat.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons