LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Rebecca Stella i tårar – bryter tystnaden om gravidkampen: ”Så tungt”

18 jul, 2022 
Lovisa Ström
Rebecca Stella
Rebecca Stella och Manny Dion har sonen Dion ihop.
Nu bryter Rebecca ihop när hon berättar att paret försökt få ett till barn, men inte lyckats.
– Det här är så tungt, jag har försökt så länge, berättar hon.
Annons
Charlotte Perrelli om svåra gravidkampen med maken Anders: ”Känner till slut att det inte kommer fungera”Brand logo
Charlotte Perrelli om svåra gravidkampen med maken Anders: ”Känner till slut att det inte kommer fungera”

Rebecca Stella bor i Los Angeles tillsammans med maken Manny Dion och sonen Dion. Den senaste tiden har det varit tyst från profilen, men nu bryter hon tystnaden för att berätta om den tunga kampen att bli gravid.

När Rebecca blev gravid med sitt första barn lyckades de på andra försöket, det gjorde att hon tog för givet att det skulle vara lika enkelt denna gång. Men så blev det inte.

– Det var meningen att den här videon skulle bli en video där jag berättar att jag är gravid. Jag tänkte vänta till 3 månader, för då brukar man ju veta att man oftast får behålla barnet, men tyvärr så gick det inte så bra för mig den här gången, berättar hon i en video på Youtube.

Läkarens besked: ”Vara beredd på det värsta”

Rebecca har ätit hormontabletter och sökt hjälp på diverse fertilitetskliniker och tillslut blev hon gravid. Men tidigare i veckan fick hon det tunga beskedet att fostret inte har växt.

Annons

– Jag är i vecka sju och har varit och gjort ultraljud där läkarna kunde konstatera att det inte har växt i magen och att de inte hittar något hjärta. Och att jag typ ska vänta in missfall och vara beredd på det värsta, så jag går bara och väntar på att det ska börja blöda nu, berättar hon gråtandes i videon och fortsätter:

– Jag blev äntligen gravid och så är man i den här situationen.

Vill hjälpa andra

Anledningen till att Rebecca berättar sin historia nu är för att hon vill hjälpa andra. Hon hade däremot hoppats på att hon skulle kunna vara ett exempel på att det faktiskt är möjligt istället.

– Det här är så tungt, jag har försökt så länge. Jag har hela tiden tänkt att jag ska berätta för att jag vet att det är så många som går igenom liknande grejer och jag vill att ni ska veta att ni inte är ensamma, säger hon och fortsätter:

– Jag hade hoppats på att jag skulle berätta det här och kunna säga till er som kämpar att det finns hopp. Jag hade hoppats på att det skulle bli en sån video och inte en sån här video där jag bara sitter och grinar.

Men hon har fortfarande hopp.

– Jag skulle ljuga om jag säger att det känns hopplöst för jag kommer att bli gravid. Jag känner det och jag hoppas det. Men det är så jäkla tungt, avslutar hon.

FOTO: Youtube

Annons