Realityprofilen Ulrika Forsberg har blivit mamma – första orden om lyckan

ULRIKA FORSBERG

Ulrika Forsberg, som blev känd efter sin medverkan i Paradise hotel, har fått sitt tredje barn.
Nu visar hon upp bebislyckan!
”Äntligen”, skriver Ulrika.
Tv-profilen Ulrika Forsberg: Därför håller jag min relation privat
0:49

Efter reklamen: Tv-profilen Ulrika Forsberg: Därför håller jag min relation privat

(0:49)

Slå på ljud

Ulrika Forsberg, 31, blev känd när hon medverkade i dokusåpan Paradise hotel 2014. Efter inspelningen av tv-programmet reste hon tillbaka till Sverige där hon träffade kärleken Alex, 34.

De gifte sig i rådhuset i Östersund maj 2015, men relationen varade inte länge. Paret gick skilda vägar efter tre år tillsammans. Under åren tillsammans fick paret barnen Villiam, 7, och Hampus, 5.

Som ni vet så har ju jag och Alex gjort slut, han är världens bästa kille, kommer alltid älska honom och ha honom i mitt liv, men känslorna finns inte riktigt där”, skrev Ulrika Forsberg i ett blogginlägg i mars 2018.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Läkarens besked om cancer

År 2019 drabbades Ulrika av hemska nyheter. Läkaren upptäckte en tumör och misstänkte att det handlade om en obotlig cancer.

Beskedet från läkaren skakade om Ulrika något enormt. En sex centimeter lång tumör satt i skelettet och hon genomgick en stor operation.

Ska jag inte ens få fylla 30 å mina barn ens fylla 5? Låt allting bara vara en dröm! Låt dem säga att mitt skelett bara växt konstigt, att det är bara att ta bort.. vad som helst! Säg att allt kommer försvinna! Annars kommer mitt hjärta blöda sönder innan cancern tar mig”, skrev Ulrika Forsberg på sina sociala medier.

Biancas vilda festkväll – utan pojkvännen Phillipe

Ulrika Forsberg har fått sitt tredje barn

Ulrika har med andra ord inte haft det enkelt, men på kärleksfronten tog hennes liv en rejäl vändning.

Trots att Ulrika och Alex gick skilda vägar kom frågor om deras relation att strömma in och följarna var säkra på att de var tillsammans igen. Vilket det till slut visade sig att de var, de fann alltså kärleken till varandra på nytt.

Och nu, efter åtta år tillsammans, har de fått sitt tredje barn! Ulrika och Alex har väntat nio månader på det här ögonblicket och nu är sonen äntligen här! Nu visar Ulrika upp den nyfödda sonen på sociala medier.

Igår kom vår efterlängtade Simon 3582g och 51cm! Så underbar nu är vi äntligen hemma allihopa och ska mysa”, skriver Ulrika på Instagram.

Tone Sekelius leder nya Paradise

Se klippet här!

FOTO: VIAFREE, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!