LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarnas reaktioner efter premiären av Lotta på Liseberg 2023

20 jun, 2023 
Johanna Talamo
Lotta Engberg i premiäravsnittet av Lotta i Liseberg 2023.
Det folkkära programmet Lotta på Liseberg är åter igång och nu har premiären äntligen sänts på tv.
Efter det första avsnittet har tittarna uttryckt sina åsikter med en blandad kompott av negativa och positiva reaktioner.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Johanna Lind Bagges hyllning till Lotta på LisebergBrand logo
Johanna Lind Bagges hyllning till Lotta på Liseberg

I år är en speciell säsong för Lotta på Liseberg då programmet tillsammans programledaren Lotta Engberg, 59, firar jubileumssäsong. Lotta Engberg har tillsammans med olika artister i 20 år underhållit såväl publik på plats som tittare hemifrån. Och i år har programmet dessutom sänts på TV4 i 15 år.

Premiäravsnittet var fyllt med fantastiska artister som underhöll och tillsammans med publiken stod för allsång och en god stämning. Artisterna vi kunde se under gårdagens premiäravsnitt var Marsha Songcome & Andreas Wijk, Da Buzz, Emil Henrohn, Charlotte Perrelli och Linnea Henriksson.

Under avsnittet så överraskade även skådespelaren Per Andersson såväl artisterna, programledaren och publiken när han dök upp på scenen iklädd en mankini.

Kritik mot Lotta på Liseberg 2023 efter premiären på TV4

Premiären har nu fått blandade reaktioner från TV4-tittarna. I kommentarsfältet på TV4 Facebook-sida kan man se dem uttrycka sina åsikter om avsnittet, där det bland annat råder missnöje över ljudnivån på programmets deltagare.

Annons

”Gillade inte kvällens program….överhuvudtaget…”, skriver en person i en kommentar.

”För mycket skrikande”, hälsar en annan.

”Hittills är dagens Lotta på Liseberg, RIKTIGT DÅLIGT”, skriver en tredje.

Detta är inte första gången som det riktas kritik från tittarna. Förra säsongen så fick även programledaren Lotta Engberg anmärkningar av tittare för att de upplevt henne som för högljudd och skrikig.

Lotta Engberg hyllas av tittarna

Men precis som föregående säsong där även många följare beskriver sin upplevelse av Lotta Engberg och programmet som positiv så kan man se en blandad kompott av åsikter även i år. Många uttryckte glädjande reaktioner och lycka över att programmet nu är igång för ännu en sommarsäsong.

“Kanonbra.”

“Härligt program, bra artister”.

“Jättebra program.bra artister och kanonbra musik.”

Lotta på Liseberg sänds till den 7 augusti och vi har en stjärnspäckad sommar framför oss med artister som Jonas Gardell, Lill Lindfors och Måns Zelmerlöw som kommer att inta scenen.

FOTO: TV4 play

Annons