LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Charlotte Perrellis chock efter Per Anderssons kupp i Lotta på Liseberg

19 jun, 2023 
Frida Eklöf
Nyligen var det premiär för Lotta på Liseberg som i år firar 20 år.
Under kvällen dök en oanmäld Per Andersson upp på scenen och chockade gästerna, allra mest Charlotte Perrelli.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis familjelycka – stort firandeBrand logo
Charlotte Perrellis familjelycka – stort firande

Äntligen var det dags för Lotta Engberg, 60, att inta Lisebergs-scenen och programleda ännu en säsong av tv-succén Lotta på Liseberg. I sommar är det ett speciellt år för programmet då det i år fyller hela 20 år vilket firas med en jubileum säsong.

Under kvällen fick Lotta sällskap av bland annat Linnea Henriksson och Charlotte Perrelli, men det dök även upp en annan gäst som chockade gänget på Lotta på Liseberg.

Charlotte Perrellis chock efter Per Anderssons utspel i Lotta på Liseberg

Det var i slutet av premiäravsnittet som komikern Per Andersson dök upp på Lisebergs-scenen och chockade gästerna, publiken och programledaren själv.

Lotta och gästerna sitter i soffan och pratar om vad som kommer hända i sommar när Per plötsligt dyker upp på scenen iklädd en mankini, badring, simglasögon, höga strumpor och tofflor.

– Jaha, vad händer nu då? Då ska vi se här, jajamän, nu vänder det. Per Andersson in the house!, säger Per när han entrar scenen.

Annons

– Nej men jag orkar inte!, utbrister en något chockad Charlotte Perrelli.

Och anledningen till varför Per var klädd som han var?

– Ni får ursäkta klädseln, jag har åkt flumride nämligen, utan stock och jag fick upp ganska bra fart och då slog det mig där i första lavemanget, Charlotte berätta du har varit med 14 gånger eller hur?

– Ja, men jag visste inte att du skulle vara med.

– Nej inte jag heller ska jag säga, det var en chock för mig också, svarar Per.

Men hade gästerna verkligen ingen aning om att Per skulle dyka upp? Hänt passade på att fråga komikern och det visar sig att allt var väldigt hemlighetsfullt.

”Charlotte visste ingenting! Ingen visste nåt! Bara producenten. Lotta hade fått en hint, men hon hade ingen aning hur jag skulle vara klädd”, skriver Per i ett privat meddelande till Hänt.

FOTO: Tommy Holl/TT, TV4 PLAY

Annons