Bonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fru
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Starka reaktionerna efter stela dejten i Bonde söker fru: ”Jobbigt”

13 okt, 2022 
Klas
Bonde söker fru är återigen tillbaka och tittarna är som vanligt snabba på att tycka till om programmet.
Men varför reagerar de så starkt på en viss bondes dejt?
”Jobbigt läge”, skriver en tittare.
Annons
Bonde Klas-Erik om Linda Lindorff: "Glädjespridare"Brand logo
Bonde Klas-Erik om Linda Lindorff: "Glädjespridare"

Bonde söker fru är ett av TV4:s populäraste program som genom åren tagit tittarna med storm. Förra årets säsong blev rejält uppmärksammad och år 2022:s upplaga förväntas bli detsamma.

En av bönderna som är med i Bonde söker fru – Kärlek åt alla är Klas Erik Andersson, 56. Han är en grisbonde från Gnarp. I beskrivningen har det framgått att han just har påbörjat en buggkurs, och att han gillar att åka ut till kusten för att känna doften av havet eller åka in till storstaden för att gå på teater.

Men under Klas Eriks speed-dejtande så är det många tittare som reagerat... För att dejta i tv är inte alltid det lättaste!

Bonde-Klas om dejtandet: ”Kommer föra samtalet”

I både Bonde söker fru och Kärlek åt alla så får bönderna till och börja med att dejta sina brevskrivare i fem minuter – det så kallade första mötet.

Annons

– Jag kommer nog föra samtalet, för jag är ganska duktig på att hålla låda. Så jag hoppas på en jippi-känsla, att det här blir något jättebra, säger Klas Erik Andersson inför sina speed-dejts i programmet.

Klas i Bonde söker fru 2022
Bonden Klas Erik under dejtandet i Bonde söker fru – Kärlek åt alla 2022.

Däremot flöt samtalet med en viss brevskrivare inte på särskit flitigt. Men det är inte första gången i Bonde söker frus historia som det blir lite tyst och att samtalsämnen inte räcker till!

Tittarnas starka reaktioner efter Klas speed-dejt

TV4 har publicerat ett klipp från Klas dejting och flera tittare reagerar just på att samtalet kanske inte flöt på som det skulle.

”Usch fy jobbigt läge under inspelning dessutom!”, skriver en tittare.

”Men stackars Klasan, skriver en annan.

”Åhh fy fan”, hälsar en tredje.

Tyvärr är alla samtal uppgjort i förväg vad dom ska säga va produktionsbolaget”, konstaterar en fjärde tittare.

Vi önskar Klas Erik stort lycka till med att hitta kärleken i programmet!

Bonde söker fru sänds på onsdagar 20.00 i TV4 och går även att se på TV4play.

FOTO: TV4

Annons