Samarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med LidlSamarbete med Lidl
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Dejten Rasmus avslöjande om Philips beteende när kameran slocknat: ”Hybris”

24 mar, 2022 
Hungrig på kärlek
Philip Albinsson dissade dejten Rasmus Nilsson i Hungrig på kärlek.
För Hänt berättar nu Rasmus hur han upplevde Farmen-profilen när kameran slocknat.
– Jag tyckte han var ganska oskön, säger Rasmus.
Annons
Farmen-profilens kärleksjakt i Hungrig på kärlekBrand logo
Farmen-profilens kärleksjakt i Hungrig på kärlek

Pianisten Philip Albinsson, 27, kom snabbt att bli Farmen-Philip med hela svenska folket då han medverkade i programmet 2021. Nu är Philip återigen aktuell i rutan men denna gång är han ute efter att finna kärleken. Därför är han en av deltagarna i Lidl och Hänts dejtingserie Hungrig på kärlek.

I programmet förklarar Philip att han söker en man som är trygg och lugn. Då han har varit ute och rest mycket har jakten på kärlek lagts åt sidan. Men nu är det dags. Det visar sig snabbt att Philip väljer bort både receptionist Carl-Fredrik Bengtssons, 26, middagsförslag zucchinipasta samt skådespelaren Mathias Lindblads, 32, blomkålsrisotto.

Mammans ord fick Rasmus att vilja dejta Philip

Däremot fångar till slut varukorgen som innehåller ingredienserna för spetskål i ugn med örtsmör, hårdstekt svamp och parmesan, Philips intresse. Mannen bakom korgen är servitören Rasmus Nilsson, 27, och duon syns sedan gå på dejt. Rasmus beskriver sig själv som glad, sprallig och rastlös.

Annons

För Hänt berättar nu Rasmus att han själv inte hade koll på vem Philip var när han tillfrågades medverka i programmet.

– Jag kollade såklart upp honom. Jag kollade hans Instagram och tänkte att han verkar trevlig. Sen frågade jag min mamma om hon hade sett Farmen och hon visste vem det var och hon sa att han verkade trevlig, säger Rasmus till Hänt.

Dessvärre blev det aldrig någon andra dejt för Philip och Rasmus då Philip i programmet tackade nej.

– Det var trist men vad ska man göra. Jag hade lite det på känn. Man kan känna av sånt tror jag. Jag var själv osäker innan om jag skulle säga ja eller nej. Men sen tänkte jag att vi kör.

Dåliga stämningen bakom kulisserna som tittarna inte får se

Nu avslöjar däremot Rasmus att det fanns en anledningen till hans tvekande som tittarna inte fick se.

– Jag tyckte han var ganska oskön när kameran inte var på. Det var därför jag övervägde. Men när kameran var på så var han jättetrevlig. Han kunde säga typ ”är det första gången du är med i tv eller?”. Och då tänkte jag att ”du har varit med i Farmen liksom”. Hybris.

Annons

När Hänt når Philip berättar även han om hur stämningen egentligen var när kameran inte var på. Då Philip snabbt kände att intresset för Rasmus inte fanns, tror han att han kan ha upplevts lite dryg.

När insåg du att du inte var intresserad?

– Det var nog redan vid första ögonblicket. Jag tror att det är så här; utsidan ger insidan en chans. Och han var bara inte min typ. Vi hade också olika mål och visioner, säger Philip och fortsätter:

– Jag är en ganska reserverad person egentligen. Jag gick in i det här som en trevlig grej och det verkade spännande. Man vill vara trevlig, snäll och göra sitt bästa för att det ska bli en härlig grej men jag kände inte det där intresset att det ska bli något mer. Och då vet jag inte om jag uppfattades lite dryg då.

FOTO: Hänt

Annons