TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

”Påhoppet mot Nour El Refai: ”Du är 100 % avföring”

16 nov, 2016 
AvJohanna Bladh
”Jävla invandrare” och ”100% avföring”. Det är vad komikern Nour El Refai blev kallad när hon på onsdagsmorgonen åkte tåg.
Annons

Det är på Instagram som komikern och skådespelaren Nour El Refai, 28, delar med sig av morgonens otäcka händelser. Mediaprofilen var på väg till Jönköping för en humorshow och när hon väntade på att byta tåg i Nässjö.

Skrek “Åk hem!”

Då ska en, som Nour beskriver det själv, ”gubbe” kommit fram och skrikit ”Åk hem”. Hon beskriver också hur hon blivit kallad ”100% avföring” och ”jävla invandrare”.

Nour El Refai är född 1987 i Tripolis i Libanon och kom som fyra månader gammal till Sverige. Hon växte sedan upp i Norra Fäladen i Lund.

Backas av Stina Wollter

I kommentarsfältet under inlägget rasar många över incidenten.

”Fy fan för insnöade gubbajävlar!”, skriver någon medan en annan menar att Nour inte ska ta åt sig och att ”den personen som var elak kommer få äta upp det en dag”.

Även andra kändisar har uppmärksammat händelsen. Konstnären Stina Wollter har repostat bilden och kommenterar:

”Att vara en kropp i verkligheten och vara tvingen att leva i beredskap för våld och trakasserier.”

ska%cc%88rmavbild-2016-11-16-kl-11-24-06

Nour El Refai har tidigare berättat om att hon har haft svårt att få ett jobb på grund av sitt utländska namn men att det är lättare idag när hon är känd. På hennes meritlista finns jobb som programledare för Melodifestivalen och komiker i stora program som Parlamentet.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons