Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Raseriet mot Rix Morronzoo efter listan – lyssnarnas starka reaktioner

14 jun, 2018 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Laila Bagge och Roger nordin Rix Morronzoo kritik
Rix Morronzoo har fått kritik av lyssnarna efter att programledaren Roger Nordin gjort en lista med de snyggaste fotbollsspelarna i VM.
Annons

Radioprogrammet Rix Morronzoo med programledarna Roger Nordin, 41, och Laila Bagge, 45, har hamnat i blåsväder efter att de listat de snyggaste fotbollsspelarna i VM. Det är på kanalens Instagram-konto som de lagt ut ett bildspel med de, enligt Roger Nordin, snyggaste fotbollsspelarna.

Nu har inlägget mötts av kritik från lyssnarna. I kommentarsfälten är det flera personer som tycker att det är fel att göra en sådan lista.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Älskar ert program i vanliga fall, men tycker ni på allvar att detta hör hemma i ett modernt radioprogram?” , skriver en person och taggar inlägget med #feminist och #metoo.

Roger Nordin svarar på kritiken bland kommentarerna i kommentarsfältet.

Var i ligger problemet exakt? Att lista snygga fotbollskillar har väl inget med härskarteknik och sexuella trakasserier att göra? Mvh Roger.”, skriver han till sitt försvar.

Annons

Andra menar att det är dubbelmoral att göra en snygg-lista med lättklädda män.

Vad hade sagts om det var tjejerna ni hade lagt ut (ramaskri)”, skriver en person.

Hyckleri much? Shiiit vad det gick utför för den här jävla radiokanalen när Adam och Birging drog. Hej då till er hycklare och hoppas ni odlar åtminstone en fungerande hjärna i framtiden”, skriver en annan.

Det är dock inte alla som reagerar negativt. Många lyssnare kommenterar vad de har för favoriter.

Nu får ni väl ta och ge er folket! Är ju jättetrevligt att se sånna stiliga män såhär på morgonkvisten”, skriver en lyssnare.

FOTO: Ibl, Instagram

Annons