Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Laila Bagges chock efter upptäckten i hemmet: "Vi har lärt oss vår läxa"

11 jun, 2018 
Lina Arvidsson
Laila Bagges und Ramos har bitit sönder radio- och tv-profilens soffa.
Laila Bagge och Korosh Kananian skaffade en valp men var inte riktigt beredd på förstörelsen som en liten hund kan föra med sig. Nu visar Laila Bagge upp det senaste offret för valpen Ramos.
Annons

Laila Bagge, 45, och sambon Korosh Kananian, 27, skaffade i april en liten valp.

”Nu har Brorsan fått en lillebror, en dansk-svensk gårdshund” skrev Laila då på sitt Instagram-konto.

Det dröjde dock inte länge förrän den lilla valpen, som fick namnet Ramos, ställde till besvär. Då slutade notan på 15 000 kronor.

Nu har det hänt igen. Ramos saknade sin husse och matte så mycket att han gick loss på familjens soffa och strödde bitar av den över hela huset.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På Instagram visar Laila Bagge upp förödelsen.

Älskar när vår hund Ramos visar hur mycket han saknat oss under 20 minuter“, skriver hon till en bild på soffstoppning som ligger över hela golvet.

Hon skriver också att de lagt mycket tid på träning och att ge ägnar honom mycket uppmärksamhet.

Och ja vi är ute och går med honom och ja vi leker och tränar honom och ja vi har lärt oss vår läxa!!

Annons

Efter soffslakten kommer Ramos nu får vara i ett rum fritt från känsliga möbler.

Hädan efter så får han vara i ett rum där det inte finns något att förstöra, medans vi är borta! Det är Tyvärr svårt att inte älska denna lilla skithund ändå“, skriver Laila Bagge.

Förra gången Ramos gått loss på inredningen hade han varit ensam i fem minuter. Det hindrade dock inte att valpen från att lämna ett avtryck.

– Han blev lämnad i fem minuter när jag åkte till affären, då vill han straffa mig för att han fått vara ensam och bitit sönder skor, soffa, trappa, hörnet på en vägg och sladden till en lampett i sovrummet som sitter på väggen, berättade Laila Bagge då för Hänt och fortsatte:

– Han blir sån så fort han får vara ensam och då talar vi om att han blir lämnad i max 5-10 minuter plus att han har sällskap av vår andra hund Brorsan.

FOTO: IBL

Annons