Raseriet mot detaljen i Victoria Beckhams väskor

Victoria Beckham använder djurskinn i sin egen design

Victoria Beckham har länge varit tydlig med att hon helt tagit avstånd från pälsindustrin och att hon aldrig skulle använda sig av pöls från djur i sin egen design. Men nu har en detalj uppenbarat sig som gör att alla rasar mot stjärnans egna märke.

Modedesignerna Victoria Beckham, 44, har länge varit tydlig med vart hon står när det kommer till att använda djurpäls i sina egna designerkreationer. Hon har många gånger uttalat sig om att hon tar avstånd från pälsindustrin och sagt att hon aldrig skulle bära kläder med päls från djur.

– Jag kan bara inte göra det. Det finns ingen chans att jag skulle använda riktig päls, eller ens fundera på att ha det i något av mina egna designerplagg, sa Victoria till Daily Mail 2011.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband

Det verkar dock som att djurskinn inte räknades för designerna. Nyligen tog sig tidningen en närmre titt på Victoria Beckhams garderob och insåg då att hennes outfits från de senaste tio åren innehåller skinn från så många djur att det skulle kunna fylla en hel djurpark.

Stjärnan har genom åren burit jackor, handskar, byxor, bälten, kjolar hattar och kappor gjorda av djurskinn. Och 2013 hade hon även djurskinn med i sin egen kollektion då hon sågs bära en klänning gjort av ponnyskinn.

Daily mail uppskattar att Victoria har runt 120 läderplagg i sin garderob och då räknas inte hennes märkesväskor in i samlingen. Hon beräknas äga runt 375 designerväskor som ofta är gjorda av skinn från ödlor, vattenbuffel, lamm och get.

Victoria tar alltså inte alls så stort avstånd som man trott. Tidigare har hon hyllats av djurrättsorganisationen PETA för sitt val att ta avstånd från pälsindustrin, men efter tidningens granskning menar vd:n för PETA att det är inte rätt att använda något från djur.

– Det är inte tyg och det är inget vi bara kan ta, säger Elisa Allen, vd för PETA, enligt Daily mail.

Victoria och David har fyra barn tillsammans.

Det ska ha varit en källa nära paret som läckt att skilsmässan var ett faktum.

Victoria Beckham publicerade dock denna bild med dottern Harper för att visa hur mycket hon saknar David.

Beckhams visade i helgen kärlek till varandra, men fansen är förbryllade och tror ändå inte på dem.

Paret skrattade på Kent & Curwen show.

David Beckham såg ovanligt lycklig ut.

Även Victoria Beckham såg ut att trivas i sällskapet.

HETAST PÅ HÄNT TV: Nellie Berntsson: ”Killar har utnyttjat min fame”

LÄS OCKSÅ: Efter skilsmässoryktet – Beckhams nya bilder förbryllar fansen

LÄS OCKSÅ: Vi inspireras av kändisar i bara axlar – säkra sommarens blus

FOTO: IBL